Stanislava_ -> RE: Vdor v zasebnost? (1.2.2015 19:06:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Oprosti, odkrito povedano sem glede na napisano mislila, da si izmišljuješ zgodbice. Pravzaprav mi še vedno ni jasno, a si trenutno z njim ali ne, saj si napisala "Partner s katerim sva bila skupaj nekaj mesecev", kot da nisi več. Pa še ena nedoslednost v enem postu si napisala, da si se ločila, ko je bila deklica še dojenček, v prejšnjem pišeš, da si ločena tri leta - deklica je stara 6 let. [sm=zmeden.gif] Pa pozabimo nedoslednosti. Situacije, ki jih opisuješ niso najbolj obetavne za začetek zveze. Partnerja naj bi si zaupala, se odkrito pogovarjala - če ti on ne zaupa in če se noče pogovarjati o otrocih, za katere bi, (če bi se odločila za skupno prihodnost,) morala skrbeti skupaj, boš težko gradila dobre odnose. Iz lastnih slabih izkušenj lahko rečem, da se sčasoma stvari stopnjujejo v negativno smer - govorim o opazkah, izražanju nezaupanja ... Sama nisem doživela čudežne spreobrnitve na bolje in menim, da se redko dogajajo. Jaz bi na tvojem mestu verjetno prekinila vezo in raje mirneje živela s hčerko. Po napisanem bi prej rekla, da gre za dva nezrela najstnika kot za odraslo mater in očeta otrok. Zveza brez perspektive.
|
|
|
|