perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Passion Chocolatecake upam, da ze pred tretjim pregledom rata Ampak, če je pa CB pokazal črtico potem pa pomojem, da bi znalo kaj bit na tem Perla sem videla tudi jaz, da imava istočasno cikluse Kako pa to, da si šla v Trst? Si tudi ti iz Primorskega konca? Ko sem bila nazadnje pri G, je bila z mano v čakalnici ena punca, ki je ravno tako imela endometriozo in ji je dal G klomifen za 3 mesece in ji je ratalo takoj v prvem krogu. Mogoče bi pa lahko zaprosila, da ti ga da Jaz nimam nobenih posebnih stranskih učinkov, razen tega, da mi poči več foliklov ha ha in da je G rekel, da pač če rata imamo večjo možnost dvojčkov, ker so moji jajčniki tako zelo pridni Mi je pa zelo všeč ta moj G, ker res ne zavlačuje stvari kot nekateri in mi je zadnjič predlagal hsg, če v tem krogu klomifena ne bi bilo nič. Čeprav jaz srčno upam in verjamem v naslednji teden za naju in pa za vse naslednje tedne v marcu za vse druge Sem šla v Trst, ker me je dr.Reš tja poslal, rezultati so hitreje in cenje znani O Klomifenu pa nisem nikol razmišljala, čudno glede na to koliko vsega sem že probala, sploh alternative. Verjamem, da bi mi ga moja G dala, ker je res dobra. Vprašala sem Reša, če mi ga da, pa mi je ne vem kaj že razložil zakaj ne... No, moja G je tudi kar brzinska, nima veliko izbire, ker sem jaz še bolj težka. Zato imam pa že vse to za sabo v 2 letih. Ja, upam, da bo naslednji teden najboljši. Upam, da ne bom prehitro kkšnih testov delala. Trenutno nimam nabavljenih, pa bo skušnjava manjša Bom itak vidla če bodo že prej kaksni izcedki, ceprov Estimo jemljem.
|