perla* -> RE: II pričakujemo marca 2015 (26.2.2015 9:56:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Passion Chocolatecake upam, da ze pred tretjim pregledom rata [sm=smiley1.gif] Ampak, če je pa CB pokazal črtico potem pa pomojem, da bi znalo kaj bit na tem [sm=bravo.gif] Perla [sm=bravo.gif] sem videla tudi jaz, da imava istočasno cikluse [sm=bravo.gif] Kako pa to, da si šla v Trst? Si tudi ti iz Primorskega konca? [sm=smiley1.gif] Ko sem bila nazadnje pri G, je bila z mano v čakalnici ena punca, ki je ravno tako imela endometriozo in ji je dal G klomifen za 3 mesece in ji je ratalo takoj v prvem krogu. Mogoče bi pa lahko zaprosila, da ti ga da [sm=smiley1.gif] Jaz nimam nobenih posebnih stranskih učinkov, razen tega, da mi poči več foliklov ha ha in da je G rekel, da pač če rata imamo večjo možnost dvojčkov, ker so moji jajčniki tako zelo pridni [sm=bravo.gif] Mi je pa zelo všeč ta moj G, ker res ne zavlačuje stvari kot nekateri in mi je zadnjič predlagal hsg, če v tem krogu klomifena ne bi bilo nič. Čeprav jaz srčno upam in verjamem v naslednji teden za naju in pa za vse naslednje tedne v marcu za vse druge [sm=smiley1.gif] Sem šla v Trst, ker me je dr.Reš tja poslal, rezultati so hitreje in cenje znani [sm=smiley1.gif] O Klomifenu pa nisem nikol razmišljala, čudno glede na to koliko vsega sem že probala, sploh alternative. Verjamem, da bi mi ga moja G dala, ker je res dobra. Vprašala sem Reša, če mi ga da, pa mi je ne vem kaj že razložil zakaj ne...[sm=zmeden.gif] No, moja G je tudi kar brzinska, nima veliko izbire, ker sem jaz še bolj težka. Zato imam pa že vse to za sabo v 2 letih. [sm=smiley1.gif] Ja, upam, da bo naslednji teden najboljši. Upam, da ne bom prehitro kkšnih testov delala. Trenutno nimam nabavljenih, pa bo skušnjava manjša [sm=smiley36.gif] Bom itak vidla če bodo že prej kaksni izcedki, ceprov Estimo jemljem.
|
|
|
|