ronja
|
Lili, sama ne uporabljam tu množine (uporabljala sem jo pri dojenju, tega res ne morem sama, otrok pa tudi ne more sam brez mene:D), mi je hecno, me pa ne moti. Navsezadnje res hodiš v šolo po otroka, ker v 1. razredu to tudi po zakonu moraš... Pa tudi sama ne pišem ravno knjižnopravilno ves čas, mi je všeč, če je jezik včasih malo bolj živ in sočen;). Ampak recimo zjutraj, če smo pozni, nimam nikoli občutka, da bomo zamudili, ampak da bo zamudila (tako ji tudi rečem: pohiti, sicer boš zamudila, meni je vseeno;). lily, ja, upam, da se bo hitro navadila ritma. Saj na splošno je to moj najbolj prilagodljiv otrok, tako da upam, da ji bo kmalu postalo všeč. Samo dete ni neumno, pa vidi, da se sestrici tudi ne da glih vsak dan v šolo - tudi njej se ne bi dalo vsak dan v vrtec, samo ji zdaj ni treba:D. Saj sem pa tja bi šla kamorkoli:D. Pravi sicer, da je šola drugo (mi je zelo resno razlagala), da se v šoli pa ne igraš toliko. In kaj naj ji rečem? Da se samo igrajo tam? Tu je vpis v torek, vabila pa še nismo dobili... Zanimivo... mini, vso srečo, meni je bilo super, ko so mi dali šraufe ven! Sem se psihično pripravila na spet bergle, si pa ko nov:). Ko da ne bi mela operacije, ma prav super mi je bilo! Pa še tako zmatrana nisem bila in sem lahko vse res budno poslušala vmes, precej se je tudi videlo v zdravnikovih očalih, meni je bilo zelo zanimivo:).