šolska torba (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

mini86 -> šolska torba (27.1.2015 10:11:41)

no pa gremo tudi mi v šolo:)

rada bi si malo razdelila stroške in tako že malo ogledujem torbe..

so pa vse-govorim za fantka, temačne barve..

zato me zanima ali kje prodajajo lušne torbe živih baru in ne vratolomnih cen

sj razumem da so in spiderman, angrybirds, ninje..ampak črna nooooo

mate0ja -> RE: šolska torba (27.1.2015 14:26:24)

Jaz sem se kar nekaj časa traumirala koliko bo treba seči v žep za torbo. Na koncu si je začela tako ki nas je prišla manj kot 20 EUR. Klasična, za na rame, brez koles...., ojačane naramnice, podprt hrbtni del in nešteto predalov. Ima jo od začetka letošnjega leta in je še kot nova. Kupljena je bila v Müllrju nekje meseca junija.

mini86 -> RE: šolska torba (28.1.2015 15:41:49)

http://www.ebay.co.uk/itm/Teenage-Mutant-Ninja-Turtles-Large-16-Backpack-School-Bag-/121553449669?pt=US_Boys_Accessories&hash=item1c4d2672c5

a je to bolj ruzak al je lahko šolska torba

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.1.2015 17:04:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Žabinčica -> RE: šolska torba (28.1.2015 18:01:06)

No, mi se tudi jeseni odpravljamo prvič v šolo [sm=smiley1.gif]. Pa bom izkoristila kar to temo da vprašam kaj svetujete, kakšna naj bi bila šolska torba. Mislim kaj je praktično - koliko predalov, način zapiranja, kolesca ali brez....kakšne so vaše izkušnje in na kaj bi naj bili pri nakupu torbe sploh pozoren oz. kaj bi bilo vredu da ima in kaj je odveč? Je res milijon modelov in sploh ne vem kaj naj začnemo gledat...pa da sta tudi kvaliteta in cena dobra [sm=smiley1.gif]. Bom vesela vaših nasvetov in izkušenj.

petea -> RE: šolska torba (28.1.2015 18:24:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
No, mi se tudi jeseni odpravljamo prvič v šolo [sm=smiley1.gif]. Pa bom izkoristila kar to temo da vprašam kaj svetujete, kakšna naj bi bila šolska torba. Mislim kaj je praktično - koliko predalov, način zapiranja, kolesca ali brez....kakšne so vaše izkušnje in na kaj bi naj bili pri nakupu torbe sploh pozoren oz. kaj bi bilo vredu da ima in kaj je odveč? Je res milijon modelov in sploh ne vem kaj naj začnemo gledat...pa da sta tudi kvaliteta in cena dobra [sm=smiley1.gif]. Bom vesela vaših nasvetov in izkušenj.

Je odvisno od sistema, ki ga ima šola, npr. ali se torba nosi vsakodnevno domov ali samo za konec tedna.

Iz izkušenj - večina torb ima za potrebe prvošolcev čisto preveč predalov in predelkov.

P.S.: odpiram temo prvošolci 2015

Žabinčica -> RE: šolska torba (28.1.2015 18:39:16)

No, to pravzaprav ne vem točno kakšen bo sistem, niti se nisem spomnila da bi to vprašala... Sicer imajo v razredih vsak svoj predal oz. poličko, to smo videli ko smo bili na ogledu v šoli.

Razen predalov, še kak drug nasvet kaj se je dobro (ali ne) obneslo?

RIJA* -> RE: šolska torba (28.1.2015 18:45:00)

dobro, da pri nas ne kompliciramo [sm=jezicek.gif]

imel je en nahrbtnik za 10 eur z enim velikim in enim malim predalom in to je bilo to....stvari so nosili domov samo v petek, torbe pa so cel teden počivale doma.

LuLu -> RE: šolska torba (28.1.2015 18:47:00)

dovolj velika, da ne zvija kotov zvezkov in kake mape. To je važno pri šolskih nahrbtnikih. Prave šolske torbe, one štirioglate škatle, so mensezdi dovolj velike

Luns -> RE: šolska torba (29.1.2015 13:02:40)

V prvem razredu, si je izbral neko poceni ki mu je bila všeč. Sicer so jo nosili vsak dan domov samo večinoma prazno. Na sredi tretjega se mu je strgala naramnica, na hitro sva kupla kar je pač bilo in je čist fajn nahrbtnik od Target. Pa ne najdražji. Po mojih izkušnjah se s torbami čist preveč komplicira. Pogledaš da je hrbtišče primerno, naramnice da ga lahko nosi in da ima predale praktične. Letos bomo imel spet prvošolca in tud ne delam znanosti iz torbe. V vsej poplavi bomo že najdl eno.

Stran: [1]