soreta -> RE: Oktobrke 2015 (23.2.2015 13:22:08)
|
Pozdravljene! Ubistvu spadam pod septemberke, ampak sem zadnje dni tudi vas spremljala, ker nisem vedla, v kateri mesec bom padla. Vem, kako se počutiš LIL/NIK. Sem imela peklenska 2 tedna za sabo. Isto, sem šla na prvi uz, po zadnji M, bi mogla bit v 8 tednu oz še kak dan več (pdp 24.9.), pa pogleda in pravi, da je velik za približno 5 tednov. Bi me skor kap, če nebi v prejšnjih 2 nosečnostih bilo podobno. Vem, da imam tak cikel, da je ovulacija precej pozna, pa še sam cikel je dolg okoli 40 dni. Ampak vseeno, 100% ne moreš vedeti, dokler spet ne naredi uz in pogleda, če je kaj zrastlo. No, meni ga je danes in sedaj sem v 9t, tko da ne obupat. Tisto o 22mm od Pušenjaka sem pa tut jst prebrala...tebi je ravno nekje toliko izmerila...in glih danes mi je G razlagala, da naj bi kao 3 meritve naredil in potem povprečje vzeli, ker to je takoj 1-2 mm razlike. Pri meni je sicer srček na prvem uz bil, ampak ni bilo ploda, samo rumenjak. Lahko da pri tebi začne jutri utripati...jst sm se sicer pripravila, da pač lahko ne bo ok, ampak saj veš, upaš do zadnjega :) Srečno!!!
|
|
|
|