Anonimen -> RE: Oktobrke 2015 (16.2.2015 10:11:26)
|
jutro [sm=nosecka.gif] Da se po dolgem času malo javim. Mislim da sem si malo narobe izračunal pdp, ampak saj imam drugi ponedeljek pregled, pa bom popravila k bo gin. po UZ določil datum(ker imam zelo neredne cikluse). Počutje dobro, včasih malo pošpika, paše mi zelo vsa nezrdava hrana(meso, sir, pršut...) sadje jem k vem, da je dobro za naju [sm=smiley36.gif] sladkarije pa fuj(ne morem vrjet, kljub moji sladkosnednosti). Pa prsi me noro bolijo, drugače pa super-le naj tako ostane! moj mož, je po prvem šoku o [sm=duda.gif] malo prišel k sebi. sej mu verjamem da je bil velik šok, zame malo manj, ker so vsi znaki me že malo pripravili da sem razmišljala o tem da bi lahko bilo [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]. Jaz če bi lahko izbirala, si mogoče malo bolj(res, malo, malo) želim punčke, ampak valda glavno da bo zdravo, vse ostalo nima veze[sm=smiley1.gif] Jaz razmišljam da bi šla na NS k Dr. Pušenjaku , imam z njim dobre izkušnje. bom poklicala po prvem pregledu. Tudi jaz sem za FB skupino, mogoče potme po prvem pregledu, da bo bolj uradno [sm=smiley36.gif] Komi čakam da bom videla pikico na UZ [sm=duda.gif] Lep dan, jaz pa poćas šibam se uredit in v službo . Lp,anonimna[sm=darilo.gif]
|
|
|
|