Anonimen
|
Kar se tiče znakov, mene noro bolijo prsi in tako so velike in težke da jih komaj nosim , pa špika me malo v sp. delu trebuha..pa sladko mi sploh ne paše, čeprav sem velika sladkosnedka, bi pa non stop jedla meso in solato in suho salamo..itd camino- Pri nam je bilo enako, s tem da sem si jaz otroka želela mož ne(?). Vedno sem mu rekla, naj uporabi kondom, ker ve da hitro zanosim. pa 1x ga je , drugič ne in po tem sem sklepala da karkoli bo, bo ok. IN sedaj ko mu povem da sem noseča, je kr zartokiral, se obnaša kot da je skregan z mano(no zdej je že malo bolje), ampak jaz res nikoli nisem karkoli izsiljevala, nikoli lagala, vedno sem rekla, da možno da sem v O...tako da nimam slabe vesti, ampak sploh ne dojamem, da je tako bedno odreagiral. Sej pravim, vrjetno šok, ampak zakaj bi obtoževal mene, konec koncev sta za to potrebna 2 in moja želja ni nič bolj k temu pripomogla Konec koncev si pa tudi želim da bi sedmico na loto zadela, pa jo še nikol nisem . Drugače počutje ok, prvi pregled 23.2. lep pozdravček anonimna (dokler bom anonimna bom imela še darilo zraven, da boste vedele katera sem
|