Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 12:25:35
|
|
|
|
gsatalema
|
Rogovi mi osebno niso všeč in jih ne bi imela v stanovanju in ne zunaj... Samo mi včasi mož reče, da jih imam na glavi
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 17:35:50
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema Samo mi včasi mož reče, da jih imam na glavi Morda te vidi kot lep okras v stanovanju.
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 18:04:49
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema Samo mi včasi mož reče, da jih imam na glavi Morda te vidi kot lep okras v stanovanju. hmmmm, meni pa je nekaj drugega v misli padlo
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 18:31:45
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema Samo mi včasi mož reče, da jih imam na glavi Morda te vidi kot lep okras v stanovanju. hmmmm, meni pa je nekaj drugega v misli padlo Nekaj bolj lovskega?
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 19:00:34
|
|
|
|
RIJA*
|
ja, z moževe strani
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 19:24:13
|
|
|
|
mateyka
|
kravjega
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 19:52:58
|
|
|
|
gsatalema
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kravjega ja glede na to, kar je vam padlo na pamet, bom od moža zahtevala zelo razčlenjeno in definirano zadevo
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 19:56:40
|
|
|
|
gsatalema
|
morda žirafa , los, krava ..... ne, morda pa srnica
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 21.1.2015 20:27:30
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kravjega ja glede na to, kar je vam padlo na pamet, bom od moža zahtevala zelo razčlenjeno in definirano zadevo Kaj pravijo ata?
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 22.1.2015 8:20:15
|
|
|
|
gsatalema
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kravjega ja glede na to, kar je vam padlo na pamet, bom od moža zahtevala zelo razčlenjeno in definirano zadevo Kaj pravijo ata? Lepa, dobro ( ne preveč) rejena, z dovolj velikimi ( rogeci), slatka, prijazna, ........ srnica
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 23.1.2015 9:12:03
|
|
|
|
Izabelina
|
hja, moji pridobljeni sorodniki so strastni lovci in imajo lovsko sobo, polno rogov, na hodniku nagačen medved, povsod slike z lovsko motiviko... na začetku mi je blo grozno, zdej sm se navadla.... grem pa mimo tistega medveda vedno z nekim strahospoštovanjem in pomilovanjem...
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 23.1.2015 9:51:17
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina grem pa mimo tistega medveda vedno z nekim strahospoštovanjem in pomilovanjem... Pomilovanjem do ljudi ali do medveda?
|
|
|
|
RE: Jeleni v stanovanju 23.1.2015 9:54:38
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina grem pa mimo tistega medveda vedno z nekim strahospoštovanjem in pomilovanjem... Pomilovanjem do ljudi ali do medveda? kaj pa vem, pomoje kar oboje ;)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?