tinkamiška
|
Še jst bi kaj povedala Sem zdej pozabila katera je spraševala, če bi že dala kakšno cotko na polico v omaro. Jst mam vse cotke oprane in zložene v omari[sm=smiley9.gif" border=0> Kam jih pa naj dam drugam Midva si bova izposodila košek in kasneje kupila posteljico, previjalno mizico pa sva dala delat in bo gotova konec oktobra. Bo pa dovolj široka, ne bo pa imela predalov, ampak poličke in bom na njih zložila take pletene košarice, ki sem jih kupila v IKEI. Čebrička še nimava, se kr ne morem odločit kaj je boljše, čebriček ali banjica Kako ste se pa ve odločile? Kupit moram še tiste gazice, za čistit dojenčkov popek, pa tisto malo kozmetike, ki se jo rabi na začetku, pa škarice za nohte, pa aspirator za nosek in podobne malenkosti. Me je pa včeraj zvečer možek vprašal preden sva šla spat, s čim sem se polila pri joškicah in sem ugotovila, da so mi začele spuščat No in zdej vse čas gledam, če kaj spušča...upam, da mi ne bo treba že sedaj nosit tistih blazinic. Kaj vam tudi že kaj ven teče? Mene ves čas nekaj špika v trebuhu, pa pri sramni kosti me bolijo ene vezi, najhujše je pa s hrbtom, tam nekje med lopaticami me ves čas boli in zato tudi po noči ne spim najboljše. Iza je zelo živahna in se ves čas obrača, kadar brca, me pa na dveh koncih na enkrat, tako, da sploh ne vem kako je obrnjena, kaj počne Lepo bodite in upam, da nisem bila predolga in boste vseeno prebrale in mi odgovorile na moja vprašanja Pa-pa, Tinka