*hana*
|
Dan, kako smo vse na istem. Midva sva se ravno ta vikend zmenila, da bova naslednji vikend sobi praznila. Sta dve ena zraven druge oz. čez eno greš v drugo in se bova tudi midva s spalnico preselila tja, dokler bo otroček majhen in/oz. bo eden. Ker soba, kjer imava sedaj spalnico je čisto na drugem koncu stanovanja, do otroške bi morala čez hodnik, kuhinjo, dnevno, pa se mi zdi preveč od rok za začetek. Potem naslednjo soboto (čez 14 dni) pa greva po nakupih v Celovec, za in mamico še kaj za oblečt. To soboto pa sva spet šla v Baby center na ogled vozička in se odločila za Peg Perego AT4. Možek ga je peljal gor in dol po trgovini in ugotovil, da mu je ta najbolj všeč in se najlepše pelje, pa tudi za sestavit in razstavit ne rabiš ne vem kakšnih bicepsov. Počutje je OK, kar pridno brca, ampak ni še vidno, ali pa ne ujamem trenutka. Aja, pa še to ali ve čutite brcike, če ste v gibanju? Jaz skoraj nikoli, tako da sem se včeraj kar mal ustrašila, ker sem dopoldne pospravljala, potem kuhala, po kosilu pa dooooolg sprehod, pa me je moj že nekajkrat vprašal, če se je dete kaj oglasilo-pa nič nisem čutila , ko sem se umirila, potem pa ja. Čveka-jah ste opazile, da se malokrat oglasim, pa takrat konkretno dijo
|