zaspancek1 -> RE: Že dolgo nismo šopingirale! Očala...ful znižana ;) (14.1.2015 11:00:48)
|
Jaz sem do sedaj zase kupila dvoja - ena navadna titanova brez okvirjev (itak pašejo pa res čisto vsakemu, ker so tako neopazna), druga pa sončna z dioptrijo. Oboje sem gledala glede na obstoječa očala in njihove dimenzije. Tako da ne, jaz s tem nimam problema. Ok, ukrivljanje bi lahko bil problem, pa do sedaj ni bil, ker so sončna čisto ok, tista vsakdanja pa imajo tako fleksibilne ročaje, da mi čisto dobro ustrezajo. Če ne bi, bi šla k optiku, da jih vpaše, ukriviti ročaje pa se da tudi doma s fenom (najdeš na netu navodila :-)). Ampak najbrž bi veeno šla k optiku in plačala to. Je še vedno precej precej ceneje, kot pa kupiti očala pri nas. Druga varianta pa je, da kupiš prek neta samo okvirje, leče pa daš delati tu. Aja, tudi jaz imam očala stalno na nosu - imam jih za daljavo. Mogoče bi imela pomisleke pri multifokalnih lečah - tam je res pomembno točno kako ležijo. Ampak glede na komentarje na netu, so nekateri zadovoljni. Imaš pa tudi pri tem možnost izbire med normalnim ali razširjenim vidnim poljem...
|
|
|
|