dinax -> RE: Katere pralne plenice izbrati? (26.1.2015 10:49:44)
|
Živjo, v Sloveniji se dobijo tudi pleničke POP IN (UK proizvajalec), ki so v svetu tudi precej znane/popularne. Pri nas jih prodajajo v DM (mislim, da so cca 18 EUR) in v trgovini Kakadu http://kakadu.si/31_close-parent Niso klasična vse v enem plenica, ker se vložke (mešanica bambus bombaž ali pa druga varijanta pleničke jemikrofibra - mislim) pritrdi s pritiskači. Prednosti pred vse v enem plenico je hitrejše sušenje, ki je lahko zlasti pri bambusu problem, enostavnost namestitve pleničke je enaka kot pri plenici vse v enem, ker se vložki zaradi pritiskačev držijo skupaj, slabost je malo več dela, da pač vložke pritisneš skupaj. Kot vse plenice, jih nekateri zelo hvalijo, drugi pa so manj zadovoljni, mislim, da je pri tem tudi malo odvisno od oblike otroka in želja. Danes sem poklicala številko za informacije na spletni trgovini Kakadu, kjer so mi povedali, da bo DM iz poslovnih razlogov te pleničke prodajal le še do konca februarja, zato bi se radi v trgovini Kakadu (predstavnik pop in v SLO) znebili zaloge. Ponuja AKCIJO - KUPIŠ 10 PLENIC, DOBIŠ 20!. Rekla je, da lahko objavim na forumu, za to kupčijo priporočam, da kličete direktno na telefonsko na strani, ker ni nikjer objavljena. Jaz še pričakujem svojega dojenčka in se pralnih plenic že prav veselim. Uporablja jih veliko mojih prijateljic in znank, vse so zelo zadovoljne. Trenutno bom naročila manjše količine različnih pleničk, da si jih dobro ogledam in primerjam, pa verjetno bom malo počakala, da se dojenček rodi in pleničke sprobam, preden se bom odločila, katerih bom kupila več. Naročila bom 1 Racman bambus, 1 Racman vse v enem (AIO), pri Racmanu bom vzela tudi snapi zaponko in prekrivne hlačke Racman S, ker bom pri novorojenčku poskusila tudi povijanje z manjšimi tetra plenicami, ki bodo manj ogromne na novorojenčku. Sem si pogledala na netu zlaganje, zgleda enostavno, sploh s to sponko. Pa pri galebu bom vzela eno bambusovo little lamb pleničko št. 1, ki bo verjetno (bom videla) manjša od racman bambusa, kar bo za prve mesece z vidika velikosti ritke verjetno boljše.
|
|
|
|