Hope2 -> RE: kaj dati po tleh v hiši (12.1.2015 5:06:38)
|
Mi smo imeli vedno parket povsod, razen kopalnice in WC. Meni zgleda grozen prehod parket-ploscice. Sicer smo se selili nekje na 2,5 leti, zato tezko ocenim kako stanje parketa je bilo v kuhinji[sm=smiley36.gif]. ampak v tem casu je bilo perfektno. Nazadnje smo imeli tocno takega kot je na 3 sliki. Jap vsaka smet se pozna, vsaka kapljica,vsaka mucka, prahek- to ni parket za na hitro spucat, pa vogale pustit, ker se pol vse pozna.[sm=jezicek.gif] Zdaj imamo ploscice povsod, ker parket tukaj v hisi ne prezivi. Pozimi ko je cca 15-25 stopinj smo v stunfih in nas zebe- s tega vidika mi ploscice niso vsec- pa se ob pucanju so 100_x_ bolj flekaste kot parket. V kopalnici smo imeli podobne ploscice kot na prvi sliki. Isto vsaka kapljica, vsak prah.... V predsobi smo imeli beli kamen- tega je bilo treba pucat vsak dan, pozimi ali v dezju veckrat na dan- k sreci si samo z cunjo potegnil. Se pa navadis, celo ce ti je vsec, kar si si ustvaril- nenazadnje ugotovis, da je treba vsako stvar vseeno pucat[sm=jezicek.gif]. Pa prej sem imela bel pult v kuhinji in sem lepo sproti na hitro spucala, zdajle imam crnega in mam obcutek da je skoz umazan, valjda ko ga pol tolk ne pucam- ker se ne vidi[sm=jezicek.gif]. Ga pa vedno biksnem s ploscicami za wc v bivalnih prostorih. Imela sem ze temno sive ploscice in zdaj rjave. Moji moski sedijo med lulanjem in so ploscice ciste. Ko pridejo gosti, pa moski stojijo in pol so po tleh vidne vse pikice- tole pa mi gre na jetra[sm=hudicek1.gif], ceprav mi je sele po tem kapnilo, kako svinjski so lahko wc, ker dvomim, da vsi ribajo tla in stene vsak dan. In koncno vidim kateri moski je najvecji pacek- odkar mi je to enkrat zletelo iz jezika (z zenskami na kavi) se je stanje izboljsalo- ocitno so povedale doma[sm=jezicek.gif].
|
|
|
|