patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu moje mnenje...ne glede na to ali je na pol skrbnik ali sta ata in mama še lepo skupaj... ne vidim nobene potrebe, da se z otrokom spi celo noč. Ne z dojenčkom, ne z 10-letnico. Spi se z ženo, malo pocarta z otrokom, se ga uspava, če je bolan je lahko izjema ali kake nočne more... zdajle se mi bo pokvarila tipkovnica verjetno , vendar moram biti iskrena in reči da podpišem. Interesantno je, kako nekatere kot ponavadi mešate zadeve skupaj, ki nimajo nič skupnega. To, če se družiski člani ( tudi večji otroci) radi občasno zgužvajo v družinski postli ni nič takšnega. To je normalna zadeva za ljubečo družino, ki se dobro počuti na kupu. To je nekaj, kar je svetlobna leta stran od primera , ki ga navaja avtorica. Tudi pri nas se zelo pogosto tlačimo vsi v eni postli, pa to ne pomeni, da midva takrat partnerski odnos dava v pranje. Da me zaradi tega moj nikoli ne stisne k sebi, mi nikoli ne pokaže naklonjenosti in mi nikoli ne pritisne kakšnega hitrega poljuba. To se dogaja pri avtorici, kot sem lahko jaz razumela. Osebno se jaz ne bi tako hitro obesila na pedofilijo itd. Prej mi deluje to na to, da je treba malo stresti možakarja. To je v mnogo smeri nezdravo in škodljivo. Tako dati na stran partnerski odnos je narobe. Tako posesivno viseti pri otroku je tudi narobe. Zanj in zanjo. Dam glavo stran, da v bistvu deklici to preseda. Jaz sem imela svojega očeta rada, vendar da bi se me pa pogosto tiščal cele noči, ko bi bila pri njem, bi me pa motilo v tri nadstropja. Problem je pa , da mu mogoče tega v teh letih ne bi upala povedati, ker bi se ga bala prizadeti. Pa mi je tudi kupoval vložke, pa nedrčke, če sem jih rabila. Avtorica- poskusi navezati stik v tej smeri z dekletom. Mogoče si bo celo oddahnila, da si želela zadevo razjasniti. Definitivno pa stresi dedca in mu daj vedeti, da se blesavo nosi. V odnosu do svoje hčere in v odnosu do tebe. Kje pa piše , da si mora svoje fobije zaradi slabe vesti, ker ne vidi otroka ves čas, zdraviti na vajinih plečih. Naj se spravi k sebi in naj bo oče tak kot je treba in naj ob tem ne pozabi biti partner, če hoče partnerico obdržati.