bobek05 -> le kaj mu je??? (20.9.2005 17:23:57)
|
Naš Anej pa je par dni že prav TEČEN... Sploh se mi ne sanja kaj mu je Ne vem če je vreme, ali ga kaj mantra Se najemo, pa previjemo, pa pocartamo, ... on pa kar z lepega začne tulit.. Pa to ni tisti nekaj-je-narobe tuljenje, ampak kar tak, na pol hlipanje. Ko ga pa gor dvignem pa je OK - pa gleda naokrog (pa mi ni jasno od kod zdaj to, ker prej ga ni trebalo non stop po rokah vlačit).. Pa včasih se pomiri če mu dam malo še zajesti, ampak saj ni prav lačen, če pa je jedel kakšno uro nazaj (drugače pa jemo na 3-4 ure - samo nadomestno hrano). Pa se mi zdi, da je zaspan, pa ga dam ajat, ampak on še kar tuli, ko mu pa dudo not porinem pa še nekaj jamra in hlipa, potem pa zaspi Meni ni več nič jasno.. prej tega nikoli ni delal!!!
Pa zdaj ko je lačen se tuli kot da bi ga klali, prej pa je samo malo pojamral in če ni v 1 sekundi flaška v njegovih ustih je katastrofa!!! Od kod je zdaj postal tak kričač? 1 min se smeji, že naslednjo pa tuli.. Brez razloga!!!
Kaj se kateri sanja, kaj bi to lahko bilo??? Kaj nas je že začel izkoriščat? Se mi zdi še malo premajhen zato..
Se je pa pojavilo s tem dežjem (prej pa nikoli ni jokal razen ko je imel krče )..
Aja, vročine nima, ušesa sva tudi preverila, pa so OK, ne zebe ga, vroče mu tudi ni, pa lačen ni, plenica je suha.. kaj sem spregledala???
SOS!!!
Bobek
|
|
|
|