Sulfinija -> Četrti IUI!!!!! (20.9.2005 16:49:42)
|
Pozdravljene!!!!!!
Najprej lep kisel pozdrav pošiljam vsem skupaj.No kar nekaj časa me ni blo na forumu ker mi nekaj ni štimalo in sem komaj danes naredila to zadevo.
No kot veste drage moje prijateljice v mesecu septembru se mi je pričel četri IUI postopek.
No pred jemanjem klomifena je blo na peti dan vse ok.zalomilo se je že 10.dan ko sem pojedla zadnji klomifen,namreč moji folikli so bili zelo,zelo leni ta mesec ni ni šlo kot bi rabili iti,vam povem ta mesec sem zaradi IUI 6.krat bila v MB.No v četrtek sem imela še en UZ in takrat sem zjutraj dobila že v ambulanti stop injekcijo in IUI je bil v petek ob enih popoldan.Dr.Rejlič mi je delal IUI in je rekel,da na desni strani O še ni blo in da naj pridem na ponoven UZ v ponedeljek in IUI pa mi je anredil že v petek.
No in včeraj sem bla n ponovnem UZ in je moja zdravnica dr.Kovačeva rekla,da je O bla in da vidi zelo,zelo veliko tekočine in da sedaj še rabimn pač mlo sreče in obila sem tudi rcept za dabrastončke.No sedaj jih pridno jemljem na osem ur in zraven trikrat na dan Folic pklus,kateri vsebuje tuli folno kislino.No datum za test imam 30.09.in drage moje držite ogromne pesti zame,da se izognem novemberskih pripravam za IVF postoprek.
No in še nekaj bi rada vprašala vam drage moje,ki ste mi vdno znle svetovati kaj je to danes je peti dan po IUI in zakaj me nekaj tako dol tišči v spodnjem delu trebuha?
Za vsak odgovor vam bom iz srca hvaležna in vas prav lepo pozdravljam.
LP Mojca
|
|
|
|