|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol ploda
1.1.2015 9:38:34   
divans1
Pozdravljene! Zanimajo me izkušnje tistih, ki so vam ugotovili na uz pregledu spol ploda, da je punčka, kdaj so vam ugotovili? Ali je bilo v prvo stoprocentno potrjeno ali ne? Pri meni je bilo, ko sem nosila fantka, takoj potrjeno da je fantek, sedaj se pa nič ne vidi, da bi kaj "štrlelo" na morfologiji, ampak zdravnica še ni hotela stoprocentno potrditi, je pa rekla, da vidi "zemljico" hihihi....user posted image
Hvala vam za vaše odgovore. lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol ploda
1.1.2015 10:51:29   
Shana86
Moja puncka na morfologiji niti priblizno ni hotela pokazat, sem izvedela sele na uz nekje okrog 32.tedna. se je pa takrat in edino takrat videlo in to zelo lepo in je potem tudi bila puncka. Razumem pa tvojo firbcnost, mene je cisto razganjalo user posted image Srecno!

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2015 13:18:04   
puncka.
Nama so napovedali ze na NS puncko,ampak ni bla cisto sigurna.pol na morfologiji pa 3d tudi puncko. Pa imamo zdaj nagajivo 5mesecnico :)
Drugace pa je kolegici bla tudi napovedana puncka na morfologiji. Ginekolog je rekel celo,da je 99% da je puncka. Pa je zmagal tisti 1% in dobila fantka. Smo vsi bli sokirani, ker niso imeli ne imena ne stvari za fantka :/ tako,da nic ni 100%.. kjub tehnologiji. Ceprav ona na 3d ni sla, pri nasi pa se je vse jasno videlo :)
Jaa radovednost je huda stvar. Jaz ne bi mogla cakat 9 mesecev,da zvem kaj bomo imeli :) lepo nosecnost! Pa srecno in zdravo!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2015 15:21:25   
deklica30
Mene pa zanima sledeče. Sem v 18. tednu in se še vedno ne vidi spola. Slika je bila narejena na UZ od spodaj, ko je otrok sedel in tam se ni nič videlo. G. je rekla, da bo verjetno punčka, ker se nič ne vidi, kajti če bi bil fantek bi moglo kaj štrlet. Me zanima, ali je res to pogoj, da če se pa nič ne vidi ne jajčke ne sramne ustnice, da je vseeno deklica, kaj menite?

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?