|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
24.1.2015 17:54:56   
azalea
Meni pa tak sladko paše. Vsak dan morem nekaj pojest, drugače mi ni dobro user posted image

Je pa z razliko od prve nosecnosti, ko mi je bilo slabo glih en dan, tokrat slabo vsak dan ze od pozitivnega testa.

(odgovor članu baby kiss)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.1.2015 17:57:03   
adedayo
Meni slabo tudi je sam tak da bi bruhala pa je blo sam 1x do zdaj. Grem trkat na les hitro.

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.1.2015 19:43:15   
baby kiss
Azalea men to diši na punčko hihihi itak ugibanja :) tko je men mami rekla k sm bruhala, ti boš punčko rodila in je res :)

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.1.2015 20:08:05   
azalea

IZVIRNO SPOROČILO: baby kiss

Azalea men to diši na punčko hihihi itak ugibanja :) tko je men mami rekla k sm bruhala, ti boš punčko rodila in je res :)

Bomo vidli kaj bo user posted image samo zdravo naj bo. Je pa res da bom okrog 13. tedna zagotovo vedla kaj je (tam nekje no)

Neposredna povezava do sporočila: 204
24.1.2015 20:16:40   
baby kiss
Tako je zdravo naj bo 😊 a je kera gledala po kitajski karti spola, men so prvic mim usekal, zdej bomo pa videli. Sla sem probat malo za hec, če je res itak povem, prej bo še nuhalna ki se jo kr veselim. Kam boste šle? Jz sm šla prvič k Strahovi in sem obupno razočarana, vseh 10min me sam spraševala kako stojim glede službe sem rekla da dobro, kao se ni nič dobr vidlo in sm mogla kri še dat seveda mislm da se je šlo da denar potegne vsaj tak občutek sm mela, s partnerkem je samo o denarju čvekala.... Ja plis ženska nooo, tkobda ona odpade, mi svetujete koga drugega?

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.1.2015 20:33:50   
azalea
Jaz ne grem na nuhalno. Me čaka biopsija horionskih resic in se mi zdi brezveze da hodim še na nuhalno. Tak mi bodo tam vse povedali user posted image

kitajci so se pri meni prvic zmotli, zdaj bomo pa vidliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 206
24.1.2015 21:05:53   
adedayo
Kitajci itk mimo sekajo. Jaz nimam pojma ce majo tu nuhalno in kaj majo. Itk pol ne bom razumela kaj mi bodo govorili user posted image .

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 207
25.1.2015 8:12:52   
Zelena.pikica
No...vse najboljse za mee. Dans praznujem in najbolj si zelim zdravga pikeca/pikico. Midva si po tihem zeliva fantka, ker mava ze 13-mesecnico. Pregled me caka v cetrtek, po tem pa takoj sporocimo novico v javnost (najprej starsem, nato vesoljni sloveniji ;) ). Slabo mi je pa kr. Nom zacela res elevit zvecer jemat. Zadnjic sm ravno peljala tamalo v vrtec, ko sva stopile not, postane men noro slabo. Hvala bogu je tasca ravno tisti hip pripeljala drugega vnuka, da sm rekla, da morm nekaj v avto iskat in sm ji pustila malo.in sla bruhat. Grozno. takih situacij me je najbolj groza... uzivajte dan. :)

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 208
25.1.2015 11:54:35   
lolika 88
Hoj punce kako?vam je kaj slabo?meni za enkrat se ni imam pa drugo tezavo zvecer grozno zaspana potem
Pa se sredi noci zbudim in ne morem spat zjutraj pa tudi ob 6.kaj naj naredim ker drugace sem pa ful zaspanka po naravi.a ima se katera rok 26.9?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
25.1.2015 12:47:00   
adedayo
Zaspana sem tudi jaz cel dan. Ponoci se zbijam se zarad otrok. Tud tezko nazaj zaspim in ja spala bi od 6 zjutraj kot top.

(odgovor članu lolika 88)
Neposredna povezava do sporočila: 210
25.1.2015 14:21:14   
karinna
Js sem tudi neprestano utrujena in lačna. Počutim se kot ena lenoba, že cel vikend poležavam. Se moram danes na en sprehod spravit.

Kako je pa z lokalno anestezijo pri zobozdravniku? Je kaj škodljiva?

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.1.2015 14:37:28   
adedayo
V nosecnosti naj je ne bi dajali. Hmm nwm zakaj tocno. Jaz nisem se vedla da sem noseca v drugo pa so me slikali in dali 2 inekcijo in ool spulili zob.

(odgovor članu karinna)
Neposredna povezava do sporočila: 212
25.1.2015 15:18:51   
azalea
Jaz bi tak spala, pa ne morem. Se ponoci parkrat zbzdim, pol pa nazaj ne morem zaspar.

ta noc je bila pa katasrrofalna. Zbujala se ziher na 15 minut, iz obupa ze igrce igrala, tv ni pomagal. Zaspala glih nekje ob 6ih na kavcu v dnevni, pol me je pa se moj zbudil, ker mi je priso povedat naj grem v spalnico spat. Sem pol spala do pol dvanajstih.

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 213
25.1.2015 15:41:17   
adedayo
Azazela ko bi jaz lahko SAMO do pol dvanajstih spalauser posted image mene so zabe male ob 7 ven vrgle. Dragi se je pa ze prec sesto smukal okoli mene user posted image user posted image

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 214
25.1.2015 15:55:51   
azalea
Ja, nisem jaz kriva nouser posted image

sem se spomnila potem, da je danes 14 mesecev od izgube sončka tak da me je verjetno podzavest fajn zezala.

Bi raje jaz tudi ne spala, pa imela njega ob sebi; ampak vem da ne morem. Pol pa iz obupa raje spim.

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 215
25.1.2015 16:13:40   
adedayo
To ni spanje iz obupa. Not spravljas ure ki jih boš pol prebedela.

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 216
25.1.2015 19:14:57   
baby kiss
Čao pikice! Men se je dan začel grozno, bolečine v hrbtu vročina in podobno krčem, sem se ustrašla grozn, po dveh lekadolih zarad hrbta nism zdržala nakar me partner odpelje v urgenco..... Urinfekt, huda oblika viroze vročina 39, in seveda sm hotla na ultrazvok da vidim ce je vse uredu z pikico. Da ne omenjam vrtenja z očmi, češ kaj delam tam in da ni razloga za paniko, seveda sm dosegla svoje da mi je naredila uz, me je le skrbel. Ko sm vidla utrip mi je kamen padu od srca, sm pa v 8.tednu in s plodom je vse ok. Glejte da se čuvate od viroz kr tole ni nič fino. Lp pikicam

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 217
26.1.2015 10:09:42   
superfinofajn
LOLIKA 88 js mam 27.9. najprej sm mislla da mam 24, mam 27.9. kdaj maš prvi pregled?
Meni slabo parkrat na dan,ampak se da zdržat, bruhala še nisem nič. Sm pa noro zaspana, utrujena in čist dobre volje :)

< Sporočilo je popravil superfinofajn -- 26.1.2015 10:14:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 218
26.1.2015 10:42:34   
lolika 88
SUPERFINOFAJN jaz imam prvi pregled 9,2.ti kdaj boš pa kaj doma povedala staršem in ostalim??imaš kaj otrok??lp

(odgovor članu superfinofajn)
Neposredna povezava do sporočila: 219
26.1.2015 10:46:13   
superfinofajn
Joj zakaj mam sam js tko pozno pregled, šele 19.2 :( da bom ja ful živčna do takrat... bom že user posted image Moja starša že vesta, sm hotla povedat zato ker moram na šihtu tut povedat in mam sodelavko ki zelo blizu živi, pa sm rekla da bolje da izvesta od naju kot od nje. Danes me čaka še pogovor s šefico, ker so mi določena dela v službi pretežka za opravljat (dvigovanje bremen), tko da upam da bo dobro sprejela. Nimam nič otrok, prvič :) pa ti? Si že komu povedala, si prvič nosečka?

Neposredna povezava do sporočila: 220
26.1.2015 10:56:51   
carobella
Zdravo,

naj se vam še jaz pridružim. tudi mi bomo septembra dobili še petega člana in že komaj čakamo. Sedaj imamo že dva fantka in navijamo za punčko :) sem pa šele 3 dni nazaj izvedla za nosečnost. PDP imam pa nekje na začetku meseca. Sedaj se je treba naročiti na pregled pa nič kaj rada ne hodim :(

Čestitke vsem ostalim nosečkam.
Punce a na fb imate že kakšno skupino? sem kar bolj navajena tam pisat :)

lp

(odgovor članu superfinofajn)
Neposredna povezava do sporočila: 221
26.1.2015 11:08:42   
azalea
Jaz nisem za fb. Sem bolj za zaseben forum, kjer lahko klepetajo tudi tiste, ki nimajo fb.

Se dva dni do pregleda. Mi ze zivcki delajo. Upam da se bo tokrat videlo vse kar se mora videt user posted image

(odgovor članu carobella)
Neposredna povezava do sporočila: 222
26.1.2015 11:08:58   
lolika 88
ja jaz imam sina 7 let. od mojih ve samo fant in najbolša prijatweljica

(odgovor članu carobella)
Neposredna povezava do sporočila: 223
26.1.2015 12:09:14   
anika25
Heii.
Sem nova tukaj in tudi mi pričakujemo septembra, po mojih izračunih okoli 20.9.2015. Še čakamo na 1. pregled.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 224
26.1.2015 12:45:13   
superfinofajn
Tudi jaz sem bolj za forum, fb-ja nimam pa tudi drugače mi je bolje takole, se mi zdi bolj privat, vsaj zaenkrat dokler še skoraj nihče nič ne ve :) Bravo anika25 super še ena :D kdaj pa imaš ti prvi pregled?
Mi2 sva ravno po kosilu, noro mi paše zelenjava, sploh cvetače bi pojedla neomejeno user posted image
Punce, v kateri hrani je še veliko folne? Sm brala marsikaj, jem prav tako vse sorte hrano, pa vseeno, vprašat ni greh user posted image
Lep dan*

(odgovor članu anika25)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Neža za punčko?
caligula

A bi dale prvorojenki ime Neža?

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!