sabincica
|
HY mamice... Meni nekaj ni jasno...vsepovsod berem,da pri polno doječih otrocih ni možno dobiti menstruacije. Ti Lupidupi si jo dobila. IN očitno tudi jaz včeraj. VSaj zdi se mi da je to to...čišča je pri meni trajala po CR samo 14 dni, sedaj pa sveža kri in precej intenzivno. No še vedno zvozim dan z nekaj ultratankimi vložki, samo mi je čudno. Lupidupi, a ti ko si dobila M, si imela svežo kri, al je bilo bol tko vse rjavkasto? Krčev nimam, sem jih imela pa 14 dni nazaj in G na poporodnem pregledu omenila in je rekla, da bi verjetno v tem času, ko so krči mogla imeti M, ali pa jih imam, ker dojim. Poleg tega že 10 dni jemljem K.tabletke- cerezete, tako da mi je exstra čudno. No jutri bom vseeno preverila pri svoji G, kako je s tem? Naš mali škljat, ki tudi pridno ratuje vedno večji, bo jutri 16.11. dopolnil 2 meseca in tako bomo spet praznovali njegov RD. Je v 2. mesecih zrastel za 10 cm in se zredil za skoraj 1,8 kg in je res ful jedec. Kar se tiče pa našega večera, gre pa takole...za1x se kopamo samo 2x na teden, vsak dan okoli pol 6ih pa ga umijem s toplo vodo in krpico in temeljito naoljim z domačim olivnim oljem..vse skupaj traja skoraj 1 uro...potem ga nahranim in se cartamo do ene 8ih, in zopet je ...potem se trudimo z uspavanjem in nam običajno z nošenjem uspe, da spi do ene 9ih včasih celo do 10ih. Sledi še eno hranjenje, previjanje...in takoj zaspi. Spi do pol 2eh včasih celo do 2eh zjutraj. in potem Zopet se zbudi okoli pol 6ih in zopet takoj zaspi. Vajo ponovimo okoli pol osmih, se zopet previjemo in spimo do pol 10ih....potem pa jutranje umivanje, preoblačenje, zopet jemo ( čez dan, ko ne spi, je vsako 1,5 ure), sprehod (tudi do 3 ure) itd. Ful ima rad da se mu dogaja in ne mara preveč dneva zamudit s spanjem
|