Maicoo -> RE: Septembrke 2015 (27.8.2015 13:51:41)
|
Lucy [sm=bravo.gif] uvauuuu ja vso srečo pa čim lepšo izkušnjo želim! Javi se kaj, ko utegneš! [sm=pikapoka1.gif] Jaz sem bila danes na samoplačniškem (in samoiniciativnem) pregledu (odvzemu brisa) za Streptokok b. Za to zadevo sem izvedla v bistvu na tem forumu, ko je Preggy napisala, da je bila pozitivna. Malo sem šla raziskovat in ugotovila, da je zadeva kar pogosta in sploh ne morem verjet, da mi moja ginekologinja nikoli niti z eno besedo ni omenila tega testa in vseh možnih posledic, če stvar ni zdravljena. Glede na pogostost pojavnosti in število testov s pozitivnim izidom pri nas mi je zgrešeno, da toliko forsirajo testiranje za npr. toksoplazmozo (pa še to me je moja, kljub temu, da sem negativna, poslala samo dvakrat) tega pa velikokrat niti omenijo ne. Po naravi nisem paničar, ampak res sem imela ponavljajoče uroinfekte (tudi zdaj v nosečnosti), enkrat dokazano zaradi E.coli, ponavljajoča glivična vnetja, itd., in kako ji ni kapnilo, da bi mi vsaj omenila..? Do PDP imam še več kot 14 dni, pa je vseeno zavijala z očmi, da je itak verjetno prepozno, ker ne bo rezultatov do takrat, itd. - kr neki. Moja prva in zadnja nosečnost vodena pri njej. Test sem vseeno opravila in upam na najboljše.
|
|
|
|