|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
4.5.2015 23:16:07   
beba92
Punce, kdaj boste obiskale šolo za starše? Ravno sem gledla urnike in se bom najbrž odločila za mesec julij... upam da nebo prevroče takrat.

Sama še vedno nisem med tistimi "srečnicami", ki jim ni več slabo... user posted image upam, da me že enkrat mine to

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
5.5.2015 9:41:20   
Lupidupi
Pozdravljene user posted image

Križ me je nehal boleti. Kakšno olajšanje. Upam, da bo tako tudi ostalo : )
Komaj čakam, da zopet vidim svojega malčka ( 15.5 ). Je pa ena zelo meni osebno čudna stvar pri moji G. Ne dovoli, da je pri UZ pregledu prisoten tudi fant. Sem jo vprašala zakaj, pa je rekla, da ne misli za take stvari izgubljati čas. Ne razumem je. Saj bi samo zraven stal in ona bi normalno opravljala svoje delo. Sem bila prvič tako zelo šokirana, da nisem do konca pregleda več spregovorila besedice. To se mi zdi popolnoma nesmiselno. Menim, da je prisotnost pri UZ pregledih zelo pomembna sploh za očke, ko je to nekako edini način, da se povežejo s svojimi malčki. Konec koncev jih nosimo me. Torej, ima katera podobne izkušnje ali G ? user posted image
Vedno grem iz pregleda srečna ampak hkrati žalostna, da moj ni slišal prečudovitega zvoka srčka in videl kako mali zganja v trebuhu. Hvala bogu vsaj za slike in nuhalno svetlino.

Še eno vprašanje... upam, da ne izpadem smešno. Kako je to s morfologijo? Ali se moreš naročiti isto kot pri nuhalni svetlini? Najlepša hvala za odgovore.

sabincica morske jedi mi niso nikoli dišale. Od rib jem najraje postrv. Zelo pogosto zahajamo v Dolino winettu, kjer je njihova priprava rib vrhunska user posted image .

Lucy89 Sem zelo vesela za vas user posted image

beba92 O tem se še nisem pozanimala, se pa bom pri uz pregledu pri svoji G. Jaz sem pa med tistimi ''''srečnicami'''' , katerim sploh ni bilo nikoli v nosečnosti slabo : ) Upam, da ti bo kmalu bolje!

Lp user posted image

< Sporočilo je popravil Lupidupi -- 5.5.2015 9:44:00 >

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
5.5.2015 9:46:51   
Preggy
Lupidupi to pa je zelo nesramno od nje! Nisem se slisala da je bil problem to. Moja je se sama sprintala slikico in rekla za atija ce ga ni bilo zraven.
Jaz bi ga na tvojem mestu vseeno vzela s seboj oziroma vsak poklicala kam in se pozanimala o tem..s tem ne misli zgubljat casa? Halo gre za najbol dragoceno stvar ki se vama bo zgodila in ne za nekaj brezveznega..

Vseeno moj nasvet da se pozanimaj kako je s tem in pojdita oba, pa upam da se na koncu vse lepo iztece! ;)

Jaz nimam bolecin v krizu, razen obcasno me malo zaspika, imam pa v vratu in zgornjem delu hrbta nenehne bolecine ki so potem tudi vzrok glavobolom :( ima katera podobne in kako si jih lajsa?

Pocutje je danes tudi zanic, mi je kar slabo in se mi malo vrti..jutri pa pregled oz morfologija.
Upam da bo vse v redu, da se bo dalo vse videti in da koncno ugotovimo kaj nosim :)

Lep dan vsem :)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
5.5.2015 11:00:28   
Maicoo
beba92: Tudi jaz sem se odločila za julij. Saj bi šla že prej, ampak sem se odločila upoštevat priporočila, kdaj približno glede na teden nosečnosti naj bi hodila (torej ne prezgodaj, pa tudi ne preblizu pdp).

Lupidupi: Ja moja gin. je tudi imela ene fore oziroma je zganjala nejevoljnost, ampak sem jo gladko ignorirala, njo in njeno slabo voljo, in pripeljala dragega,... neprecenljivo je, da sva oba slišala srčka prvič skupaj. Kako me je stisnil za roko, ko je videl solzico v očeh (itak sem najbl čustvena oseba :)).
Zaradi njenega obnašanja sem štartala cel projekt, kako jo zamenjat, pa ni šlo in sem ostala. Vendar se je kasneje izkazala za odlično ginekologinjo in sem ji tiste izpade oprostila user posted image morda se tudi pri tebi zadeva obrne.

Na morfologijo je mene naročila ginekologinja kar sama od sebe, pač na zadnjem rednem pregledu mi je določila datum.

Nas morfologija čaka 12.5., ko bom že v 23. tednu in sem fajn nestrpna že user posted image Brcike čutim že dober teden, zadnjič v nedeljo med "Znan obraz..." je pa tako klofal in boksal, kot da bi mi plesal notri user posted image

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
5.5.2015 12:01:17   
Lupidupi
Ja... moram se pozanimati. Najbolj smešno je , da moj kljub vsemu prihaja z mano k G ampak čaka zunaj. G se vedno nasmeji, ko naju vidi a nikoli ne popusti ali da namig , da bi cukerčka videl lahko tudi on user posted image .

Ali svojim malčkom dajete za poslušat kakšno glasbo? Jaz mu dam Mozarta ali pa kake zelo sproščujoče in umirjene in takrat je mali čisto miren. Sklepam, da mu je všeč?! user posted image

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.5.2015 12:40:49   
Maicoo
Meni je potem rekla, da na vsakem pregledu pač ne more biti prisoten in s tem se čisto strinjam, iz večih razlogov (kot prvo res nima kaj delat vsakič tam, kot drugo oba delava in se tudi časovno ne splača usklajevat za tistih par minutk rutinskega pregleda, itd.).
Za nuhalno so mi sami rekli, ko sem klicala, naj kar še očka pride zraven user posted image
Za morfologijo pa mi je tudi sama ginekologinja rekla, da naj pride tudi partner, pa da naj s sabo ključek prineseva, da bomo posneli najlepše momente otročka,...

Vsakič, ko odhajam, pa v čakalnici vidim fante oz. moške, ki zunaj čakajo svoje drage. Dobri so, mojega 'samo' v čakalnico jaz ne bi mogla zvlečt user posted image

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.5.2015 14:59:07   
Lupidupi
Dobro, bi razumela, da ne želi prisotnosti na vsakem pregledu... ampak, da pa ne dovoli niti enkrat je pa malo preveč za moje pojme. Nuhalna svetlina je bla samoplačniška in sploh nisem pomislila, da takrat ne bi bil fant prisoten user posted image
No, moj pa se vsaj tako malo boljše počuti, in ma občutek, da je vseeno prisoten če me spremlja do G in me počaka ter tudi vidi slikice prvi user posted image .

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.5.2015 16:09:14   
Preggy
Lupidupi vidva naslednjic pojdita kar skupaj not, in se naredi kot da ti ni nic rekla user posted image ce bo pa vseeno tako nesramna in komentirala kaj, ji pa direkt povej da usaj enkrt bi pa bodoci oce lahko videl svojega otrocka.

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.5.2015 17:09:04   
Lucy89
Pozdravljene!

Odkar sem zanosila, me na pregledih vedno spremlja fant, ki ga ob koncu, ko se G prepriča da je z plodom vse o.k., vedno pokliče sestra, da si še on pogleda razvoj "malega" :) Moja G je res super.
Jaz sem pa danes dobila diagnozo "mirovanja".... moj trebušček je namreč večino dneva trd kot kamen (v krču), kar baje ni o.k.. Na dan bi nam trebušček lahko na kratko otrdel maximalno do 10x. Aja, pa 3x na dan moram piti Mg šumeče tablete.
Zelo pestro je bilo tudi včeraj zvečer, ko sva z partnerjem imela spolni odnos, sledila pa je krvavitev user posted image , vam povem, da naju je oba skoraj kap zadela od začudenja (strahu). Seveda sem morala takoj poklicati svojo G (ob 22.30 zvečer user posted image ) in ji razložiti zadevo.
Danes na pregledu ni opazila ničesar posebnega (kravitve so baje kar pogoste v nosečnosti med spolnimi odnosi, saj naj bi bila vagina baje bol prekrvavljena, in lahko poči kakšna žilica), razen rahlega vnetja (dobila sem neko kremo, ki se 7 dni, vsak večer vbrizga v nožnico...juhu :)). Aja, pa z SO morava počakati do naslednjega pregleda (26.5)user posted image

Opazila je tudi, da je mali fajn zasidran v medenični vstavi (al kako se to reče), vglavnem, sedi zelo nizko (fajn pritiska na mehur :)) Ni se še obrnil na glavo (upam, da se glede na položaj, bo).

Lupidupi Morfologija pa je ultrazvočni pregled, na katerem ginekolog natančno pregleda vse plodove organe. Tudi mene je na pregled naročila moja G.

Lep vetroven pozdrav user posted image !

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.5.2015 17:33:24   
sabincica
Zdravo vsem.

Moj je bil samo na nuhalni z mano in niti nisma razmišljala, da bi šla sama, za redne preglede pri G, pa mu nisem niti rekla, niti ni sam rekel in niti mi ni G nikoli rekla, da sme/ ne sme biti zraven. Poleg tega pa ima itak preveč dela in mi več pomeni, da pride prej domov, in sma popoldan skupaj, kot pa da bi iz služne hodil in potem še več nadur delal. Mi da pa vedno G ful slikic, ki jih poslikam in pošljem po MMS-ju in potem jih skupaj oba še doma 1x pregledamam in občudujema in mu zraven razlagam, kaj gleda, da lahko potem on ostali pokažeuser posted image (po vskamu pregledu grem do staršev od obeh in jim povema rezultate ( so potem vsi tako veseli in navdušeni, da jih je prau fajn gledat).

Glede morfologije: jaz sem jo imela pri svoji G. ( pač nekje med 19 in 25 T jo pa izvaja)

Jaz pa sem danes tako utrujena. Zjutraj sem šla na vrt zalit rastlinice, potem na kavč, potem spet malo pospravljat in sesat pa cunje obesit in spet na kavč....zdj pa sem obležala oz. obsedela. Ne vem, a je to zaradi vremena ali zaradi ful ful slabega spanca.user posted image

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.5.2015 18:46:39   
aspera
Pridne punce, nekaj dni sem na dopustu in napišete toliko postov, da jih komaj preberem za nazaj user posted image .

Midva sva bila na morju, ampak je bilo vreme bolj kilavo, tako da ni bilo ne vem kaj od dopusta. Sem se pa fajn razgibala vsak dan, ker sva hodila na res dolge sprehode ob morju, ki so me sicer kar utrujali v mojem stanju in sem morala večkrat počivat vmes. Pa opazila sem, da mi je potem zvečer večkrat trebuh otrdel, pa ponoči so me še bolj kolki boleli kot ponavadi.
Jaz imam morfologijo na naslednjem pregledu in komaj čakam, pa G mi je sama rekla, da je tudi partner dobrodošel, tako da imaš res eno čudno G Lupidupi user posted image .
Danes sem zaštartala z 20.tednom in zadnje dni otročka že res lepo čutim večkrat na dan, je kar aktiven user posted image . Edino včeraj je bil zgleda tako obrnjen, da sem ga slabše čutila, samo ene 3x v celem dnevu in me je kar malo skrbelo, danes pa spet raztura user posted image .
Imam pa zgleda čudežen mehur, ker še vedno lahko spim po 9 ali celo 10 ur in mi ni treba nič na wc user posted image .

Danes sem pa doživela ful prijetno presenečenje, ker so me iz službe klicali, da mi pripada neka solidarnostna pomoč, ker sem že več kot 3 mesece neprekinjeno na bolniški in sem morala it podpisat neko vlogo. Bo kar lepa in predvsem nepričakovana vsota, ki bo zelo prav prišla, ker bo treba kmalu voziček in sušilca kupit user posted image .

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.5.2015 21:40:34   
XPunca
JUhuhu.. tule pa posti kar letijo :) Komaj sledim..in šele sedaj imam čas da se konkretno vsedem za računalnik in preberem kaj ste lepega spisale user posted image Torej tudi meni je moja G samo povedala, da bova na naslednjem pregledu delali morfologijo in da je na njej lahko prisoten moj partner. user posted image ..čakamo čakamo na četrtek in dnevi nikamor! :)
Drugače se mi pa ponovno ponavlja ta izcedek, ki se je kazal pred prazniki in zaradi česar sem šla k dežurnemu ( kar mi je logično, saj nisem dobila še ničesar razen spiranje nožnice in Vagisan) glede na to da je dežurna takrat rekla da bo potrebna terapija kakšna in da ko bodo rezultati brisa bom tudi dobila recept.. se sprašujem kak dolgo to traja.. še dobro da imam v četrtek zjutraj svojo G in da končno rešim to zadevo, ki me kar pošteno mori..
Med drugim moram tudi jutri zjutraj dati urin.. kar bo kar zanimivo glede na Vagisan čez noč.. ki se potem še pridno izloča.. verjetno lahko pričakujem klic za "neok" rezultate..
Glede šole za starše pa sva se midva vseeno odločila za mesec junij.. glede na to da bi mogoče še julija na hitro kam skočila na oddih (če bo seveda vse ok in možno).. nama junij najbolj ustreza..user posted image
Uh.. zanimivo je to z otrdevanjem..sama tudi večkrat na dan doživim tole.. bomo videli kaj bo G rekla na to, sploh glede na službo..

Drugače pa drage moje.. lep večer! :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.5.2015 22:04:59   
Lupidupi
Hojla

Počutim se v redu. Malo je napetosti v zraku zaradi mature ampak se nekako držimo :) Bolečine v križu so danes popolnoma prenehale user posted image
Z otrdevanjem trebuha nimam nobenih težav. Moj baby se veselo premika user posted image
Kadar grem na sprehod morem hoditi zelo počasi saj me v nasprotnem primeru boli v spodnjem delu. Tudi danes, ko sem sesala stanovanje mi ni odgovarjalo. Končno smo stuširani in pripravljeni za v pojsteljo.

Glede moje G pa... Ignorirala bom njeno nestrinjanje.

XPunca joj upam, da ti to z izcedki hitro mine.

Božajte svoje trebuščke user posted image

< Sporočilo je popravil Lupidupi -- 5.5.2015 22:07:50 >

(odgovor članu XPunca)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.5.2015 9:30:59   
levcka
Dobro jutro, dober dan :)

Kako ste danes? Mene danes boli desno spodaj. Se je dete odločilo, da bo spalo na desnem jajčniku in me sproti še malo brcalo. Cel žuruser posted image

Šola za starše se v Litiji začne ta petek ob 12ih, če katero zanima. Julija in Avgusta jih oni nimajo ker so počitnice in dopusti.

aspera full lepo od tvojih vodilnih v službi, da so se spomili, da ti pripada denar :)

lupidupi ignoriraj njene komentarje. Ko imaš ultrazvok je tvoj lahko prisoten. Pri ostalih pregledih pa moj vedno počaka v čakalnici. Ampak ga je zadnjič ginekolog hotel videti, da mu razloži, da me ne sme "nervirat" ;)

Lep sončen dan vam želim

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.5.2015 10:16:00   
sabincica
Jutro punce....

Lucy98 čestitam za dobre rezultate morfologije.

Xpunca, držim pesti, da je vse ok, s tem izcedkom in a je povsem normalen, kot pri vseh nosečkah. Jaz ga prej skoraj nikoli nisem imela, v nosečnosti pa se mi je pojavil. Ko se je prvič, sem ravno v šparu na blagajni čakala....in na1x čutim, kako spuščam- sem prvo mislila da sem se populala. Groza.

Jaz sem pa od včeraj popoldan prav nesrečnauser posted image , kr neki sem tečna, pa vse mi gre na K****.user posted image ...sj ne vem a zato, ker sem slabo spala in danes spet. Noro me boli križ!!! Prav ne najdem več položaja, ki bi me sprostil razen če se v klobčič zvijem, kar pa ni za bebico dober.
Pa še ta maternica....sem včeri mislila, da je zato ker sem spet malo bolj migala, pa očitno je spet tisto obdobje, ko me neprestano boli (ležat ne morem zarad križa, če preveč sedim me začne šebolj bolet v maternici, če stojim pa mi noge zatečejo v gležnjih in imam potem ful pekoče podplate. Kr neki. V glavnem tečna sem ko sto muh! user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.5.2015 10:28:09   
levcka
sabincica to so nosečniški hormoni ;) Si lahko tečna kot ti paše, pa ti nihče ne sme nič rečt.

Zadnjič je meni tašča prbila, da ni čudno, da me križ boli, ker sem že tolk stara in se mi maternica širi. Da se je od mojega svakinji tudi, pa ker je toliko mlajša, je sploh ni bolelo... sem jo skor po štengah porinla. Kača ena...

Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.5.2015 10:42:19   
Lupidupi
Dobro jutro punce : )

Moje počutje danes je super. Križ me že od včeraj ne boli in zopet sem kot nova. Edino... zelo čudne sanje imam ponoči. Ko se zbudim sem prav srečna, da sem samo sanjala user posted image .
Danes se vsa družina zbere in gremo skupaj na kosilo user posted image

sabincica tudi meni se to dogaja in znam biti pravi user posted image . Nisi edina : )

levcka ah,ta tašča pa je smešna user posted image user posted image Jaz bom junija stara 19 pa sem imela hude bolečine v križu, ki so komaj včeraj ponehale.

Lp user posted image

< Sporočilo je popravil Lupidupi -- 6.5.2015 10:46:02 >

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.5.2015 10:59:18   
levcka
Ja vsakič sproti me mora opomniti, da sem "stara" in neprimerna za njenega sina. Ampak skozi eno uho notri, skozi drugo ven. Glavno, da se midva razumeva. Včeraj je začutil brco in je bil čisto raznežen :)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.5.2015 11:49:15   
Lupidupi
Ojej, grozno. Ja, tako kot si sama rekla. Nič poslušat takih bedarij user posted image Ostani močna.
Važno, da se imata rada in on ve koliko si vredna user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.5.2015 11:52:35   
levcka
Mogoče katera ve koliko časa komisija odloča o podaljšanju bolniške? Zame je dal ginekolog predlog in potem je osebni zdravnik poslal naprej 24.4. Jaz pa še vedno nimam odločbe doma...

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.5.2015 14:15:53   
sturla
Dan

Joj koliko ste napisale user posted image in prav je tako user posted image

Nosečniških težavic nimam oz.nič posebnega. 2 dni me je malček v križu tiščalo a to je bilo od dolge vožnje v avtu,vsaj tako mislim. Danes sem že dobra user posted image

levcka komisija zaseda vsak teden, moja ima ob četrtkih. Osebna zdr.pošlje moj karton v ponedeljek, v četrtek imajo meeting in v soboto je papir že pri meni user posted image dej ti vprašaj svojega zdr.,kaj se je zgodilo..da niso založili kartona user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.5.2015 14:17:38   
Maicoo
IZVIRNO SPOROČILO: levcka

Ja vsakič sproti me mora opomniti, da sem "stara" in neprimerna za njenega sina. Ampak skozi eno uho notri, skozi drugo ven. Glavno, da se midva razumeva. Včeraj je začutil brco in je bil čisto raznežen :)

Točno tako, vidva morata držati skupaj... Vem pa, da ni vedno najbolj enostavno, sploh, če maš taščo, ki najeda... Moja ima druge fore, a se tudi vestno trudi, da bi mi uničevala te srečne občutke (in tudi porodniško vem, da mi bo probala zagrenit).. Babji control freak, k mi že zdaj napoveduje, kot da bom tega otroka rodila njej, ne v svojo družino (ki itak ne bo normalno zaživela, dokler bomo pod njeno streho, bomo vsi njeni otroci v bistvu).
Ne daj se. Drži se dragega in glasu razuma, ki je v njem. Tisti vešči pa z ignoriranjem daj vedet njeno (ne)pomembnost v vajinih življenjih (vsaj tega se probam držat jaz), tako vsaj vzdržuješ en rešpekt nje do sebe. Sori, malo sem se razpisala, ampak na to temo bi jaz lahko napisala še in še user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.5.2015 14:25:23   
sabincica
Zdravo,user posted image

Levcka, tvoja tašča pa ima izjaveuser posted image ...sploh se ne sekiri. Pa če si od svojga 10 let starejša, je to še vedno vajin oz. njegov problem in ne njen. Pa če si tako neprimerna, bi mu lahko pa potem že ona pri 13ih ženo izbrala, pa nebi imela '' problemov'' s teboj! user posted image No sej nima veze, ti samo ignoriri ali pa se brani. Težave imamo pa vse ki smo tle gor- take al drugačne pa smo od 19 (Lupidupi) in krepko čez 30 (npr. jaz). user posted image ...pa kaj?user posted image

Glede bolniške- odločajo v 3eh dneh, tako da bi naj odločbo prejela v 4 ali 5 dan ko si bila pri zdravniku in bi naj poslal. se pravi bi jo morala prejet 29. oz najkasneje 30. aprila. Jaz bi na tvoem mestu preverila pri zvojem zdravniku, kaj se je zgodilo s prijavo, in če so jo poslali, morajo potem oni preverit kaj je z odločbo. Isti dan, ko jo ti prejmeš, jo prejme tudi tvoj os. zdravnik, tako da oba zvesta novico istočasno.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.5.2015 14:33:27   
sabincica
Aja pa naročila sem si Angelsound. 10 eur je mesečni najem. Me je začela panika grabit ker včeraj od zjutraj še nisem čutila nobenih premikov. user posted image ...upam, da pride že jutri. Tako so mi rekli. ....najraje bi se drla, jokala, kričala in preklinjala...tko se še nisem počutila v zadnjih 4ih mesecih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.5.2015 14:49:24   
aspera
Ah, te tašče user posted image . Moja je tudi na momente tečna, da bi jo najraje v vesolje izstrelila. Če ji pa kaj rečeš in jo na svoje mesto postaviš, je pa vsa užaljena. Zadnjič nama je kar napovedala, da bova dala otroka krstiti in sva ji rekla, da ga ne bova, ker pač nisva verna in ne vem zakaj bi ga dala krstiti potem. To je čisto ven padla in da ga bo ona peljala krstit, če ga midva ne bova. Mi je dvignila pritisk do stropa s to izjavo user posted image . Ne vem, očitno ji bo treba bolj na grobo objasnit, da sva MIDVA starša tega otroka, ne ona. Pa tudi nisva več dva mulca, da jima bo ona pamet solila, sva oba že čez 30.

sabincica, škoda da nisi naročila AS preko e-baya ali aliexpressa, stane 20€. Ampak bi ga dlje čakala, to pa res. Drugače pa brez panike, otročki se zdaj še ful obračajo na vse konce in včasih je v taki legi, da slabše čutimo brce. Jaz sem ga predvčerajšnjim tudi samo ene 3x v celem dnevu čutila. Je pa res, da če imaš AS in slišiš srčka, da se takoj pomiriš. Jaz sem ga do sedaj skoraj vsak dan poslušala, sedaj, ko brca, pa malo manj.

levcka, to je pa res čudno, da še nisi dobila odločbe user posted image . Meni so sicer v zadnje tudi zamujali, samo spet ne toliko. Glede tega, da so me klicali iz službe za solidarnostno pomoč in da jo sploh dajo, se pa strinjam, da je zelo lepo od njih. So me prav presenetili.

Jaz imam pa vedno več izcedka iz dojk in če si stisnem bradavico, mi prav taka mini kapljica bele tekočine (kolostrum?) priteče ven. A še kateri?

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.