sabincica
|
Zdravo bodoče mamice.... Jaz pravim, da se je brez veze sekirat in študirat o tem, kaj drugi mislijo. Vsak naj svoj prag pomete, pol pa se naj javijo ....mene so skoz v službi sodelavke forherale, kdaj bom imela otroka, čes da sem pa že zdj full stara in če bi rada z berglami na govorilne hodila, pa sem jim zmeri odgovorila, da je moje telo, in ko bo moj čas bom imela svojega otroka, prej pa ne! Pa moj ati je tud imel en čas ene izpade, da je on še edini v celi žlahti, ki še ni dedi, pa so moje sestrične mlajše, pa že imajo otroke- no njemu sem isto rekla in pol je težil mami, da mu neki prekrivam, da ziher ne morema imet otrok in da letos imama manjši vrt samo zato, ker se boma ''zdravila'' za neplodnostjo- no moja mami je že takrat vedela da sem noseča, samo sem rekla, da do nuhalne ne sme nobenmu nič rečt- no in zdj je moj ati presrečen , ker bo dobil prvega vnukeca Glede MV- men ga je G že 2 merila. Prvič zato, ker imam rahlo spuščeno maternico in drugič v 15t, zaradi neprestanih bolečin v maternici. Je rekla, da je povsem normalne dolžine, vendar bo redno preverjala, ker te bolečine preprosto ne prenehajo ( so pa tako v intervalih- 14 dni ful, potem se omirja in potem 1 teden brez- no potem me pa križ začne bolet . Kopalke za nosečke sem pa jaz v Intersportu videla- vsaj zdi se mi da so bile. Jaz bom imela kar navadne. Tja kamor midva hodima sma tako sama v zalivu, razen kake jadernice ali pa raziskovalcev, tako da sem lahko tudi brez njih ...bom porabila stare bikinike pa bo- če pa komu nisem všeč, pa naj ne gleda mene! Izcedka iz prsi še jaz nimam, ali pa ga na črnem perilu nisem opazila. Aja, včeraj sma pripeljala voziček, moj ga je že kar sestavil, preštudiral, tako da je v nizkem štartu ...samo da je do tja še 4 mesece . Moram rečt, da mi je všeč. Full je enostavn, pa super fajn vodljiv, z mehkimi kolesi, tako da upam, da bo mali škljat užival v njem, ko bomo vozičkali .
|