zziduj -> RE: Septembrke 2015 (17.3.2015 16:31:41)
|
Živjo vse od prej in vse novejše, ki ste se pridružile :) Juhej, bo jesen oz.pozno poletje bogato obrodilo ;) Moje mnenje - ne prebirajte preveč forumov oz.ja, berite jih, ne jemljite si pa vsega k srcu. Ne vem, zakaj smo ljudje tako narejeni da najraje delimo slabe izkušnje, potem pa le sem in tja kdo dobro. Torej, vzameš z rezervo. Bistvo je, če seveda stvari niso preveč zakomplicirane, da poslušate sebe!!! Kaj vam paše, koliko zmorete, telo vse pove oz.nakazuje. Ne zavidam tistim, ki morate prenašati slabosti in slabo počutje. Mene preseneča, kako velik vpliv ima psiha - zaradi podzavestnega stresa do 13.tedna nisem normalno spala, sedaj je bolje, pa še vseeno, čim me kaj muči (hočem nočem-skrbi mi večinoma delajo drugi), noč ni prespana. Sicer pa se trebušček počasi lepo polni, se mi zdi da malo dete dobiva na moči, čutim neke "rahle dotike" notri (15.t) Danes bila na 2.pregledu, 3.bo bolj zanimiv ko bo spet UZ :) pa morda povprašam za spol. Torej, za enkrat vse super krasno, obožujem jagode, sicer pa je apetit popustil - kako ste ve kaj z pridobivanjem kilogramčkov? ;) Jaz sem jezna nase ker še vedno...khm..kadim :( žalosti me pa edino bodoči očka...in služba. Kakorkoli, zame sveti svetla lučka na obzorju, katere se čedalje bolj veselim, le to je pomembno, da bo z malo žverco vse ok, ostalo se bo že uredilo kot je namenjeno. Z optimizmom naprej, vse dobro vsem! Čim več dobre volje, čim več razvajanja, čim manj nepotrebnih skrbi (ne delajte si jih še dodatno), ravno prav dobre, zdrave hrane, veliiiiko tekočine in pa čim več svežega zraka! Pomlad prihaja :) [sm=angel.gif]
|
|
|
|