Maicoo -> RE: Septembrke 2015 (3.3.2015 8:55:14)
|
aspera po včerajšnji meritvi sem 11 tednov in 5 dni [sm=smiley1.gif] torej naj bi bila kmalu iz tahujšega, ampak bolečina v prsih ne popušča, utrujenost pa vrtoglavica zvečer tudi ne. Sej bo! Mislim, da boš imela v petek že veliko za videt (v primerjavi s prvim pregledom) :) na prvem se premika sam srček, včeraj je pa delal prevale in salte noter [sm=smiley36.gif] superfinofajn O groza. Pa kaj take osebe sploh iščejo v takem poklicu, to mi ni jasno?! Kura robotska hladna [sm=smiley13.gif] od kje, zaboga, naj bi me kar same od sebe vedele, da je vse ok? Menda bi se sama pregledala doma, če bi se lahko. Tako pa povsod, kar bereš, piše kri = alarm. In potem odgovorno reagiraš, in dobiš pod nos kakšno čist nezaslišano na osebnem nivoju ... Glede tega sem imela, kot sm napisala, srečo. Mogoče tud zato, ker so mi prej pritisk izmerili in je bil čist previsok in so vidle, da sem čist prestrašena [sm=smiley1.gif] Sem pa vesela, da je vse ok, to je najbolj važno! geekica Dobrodošla! Mene v pisarni vsak dan okoli 14:00 začne 'zvijat' utrujenost in hočem zaspat, telo me sili v počitek... Takrat se neham borit proti temu, in grem po kakšen hladni sadni čaj, ali kapučin, in na netu brskam za bolj lahkotnimi vsebinami, za kakšnih 20 minut. To mi pomaga, da ne pregorijo možgančki in s tem jaz... Če ti služba to omogoča, priporočam!
|
|
|
|