|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
3.2.2015 11:29:51   
azalea
Jaz si jo malo po malo v eno salcko natocim, tak da do konca dneva glih na eno celo pridem. Mogoce se kdaj malo pregresim - ampak dve skodelici je zadnja meja (sem prebrala da sta dve dovoljeni)

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.2.2015 12:12:45   
seed
adedayo si dobila sporočilce? :) se ne znajdem najbolš tle, tako da ne vem če sem poslal ali ne :/ torej... kavica... nasplošno je ne maram... pijem pa uno instant z mlekom, brez sladkorja, vsako jutro, obvezno... čez dan pa kot nanese... res da nima kofeina ampak men popravi prenizek pritisk :) nasplošno se trudim nekomplicirat... in ja, pri dveh malčkih bi bil že čudež če bi lahko ;) punce... nosečnost ni bolezen, vse lahko, sam v mejah normale ;)

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.2.2015 12:16:19   
adedayo
S3m dobila ja. Sem ti tudi odgovorila :D ti probam zs poslag na fb pa vidimi ce si prava :D

(odgovor članu seed)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.2.2015 13:52:20   
ms234
Heei. Js se nisem mislila izogibat kavi, ker jo imam res rada in si ne znam predstavljat brez nje, ampak sedaj je pa ne morem piti, ker mi kar ne pase. user posted image Danes zjutraj sem prvic bruhala, in to ravno po enem pozirku kave. V prejsnji user posted image mi ni bilo skoraj nic slabo, sedaj pa skos in upam da je to vsaj dober znak da bo tokrat vse vredu user posted image

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.2.2015 14:43:30   
superfinofajn
Tut mene je skrbel kako bo s kavo, ker mi je kava zakon :)
Pa sem se najprej tolažila kot ti, s kapučinom, zdej mi je pa še kapučino začel smrdet isto kot kava...
Tko da ubistvu mam srečo :) mi je pa super čajčkat :D

(odgovor članu adedayo)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.2.2015 14:50:27   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: ms234

V prejsnji user posted image mi ni bilo skoraj nic slabo, sedaj pa skos in upam da je to vsaj dober znak da bo tokrat vse vredu user posted image

Pri meni pa ravno obratno. V prejšnji nosečnosti mi je bilo grozno slabo, pa se je tudi nosečnost slabo končala tam nekje v 9.-10.tednu, v tej mi je pa res samo občasno slabo oz. skoraj nikoli. Lahko pa, da me še doleti, ker sem šele v 6.tednu. Jutri nastopi 7.teden.

(odgovor članu ms234)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.2.2015 14:56:34   
Maicoo
Jaz sem se pa morala odpovedat kakiju user posted image
Pred nosečnostjo mi je bil top, obvezen del vsakega dneva.
Sedaj se mi pa obrača že samo, ko ga pogledam.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 332
3.2.2015 19:07:56   
dvojčic84
Pozdravljene, jest sm z pregleda in sm vesela da je vse v redu, srček bije in to je najbol važnouser posted image . Glede kave je pri meni isto kot v prvi nosečnosti in to je da kave ne morem vidt, drgač pa zelo strastna kofetkaricauser posted image user posted image . Kar se pa tiče ostale hrane mi ne paše čisto nič sladkega ostalo pa jem normalno kolkr tolk sam mi ne paše k mi je ves čas slabo. Lep zasnežen večer želim vsem še naprej!
Za koledarček:
PDP :13.9.2015
Starost 30
2.user posted image
Kraj : Grosuplje

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.2.2015 19:28:45   
vijolica2
Pozdravljene,

vidim da vas je ze veliko imelo prvi pregled, jaz pa se vedno cakam. Ga imam v cet. in komaj cakam, da bom lahko potem tudi ze v sluzbi povedala. Meni kava se vedno pase, kot vedno :) mi je pa veliko vecerov slabouser posted image

Tako da potem javim tocne podatke za kolendarcek.

Jaz bi bila tudi v fb skupini :)

Imam pa eno vprasanje ce mogoce katra ve... Imam manjse probleme z hrbtenico in mi je zdravnica predpisala fizioterapijo. In sem sla malo okoli vprasati in imajo 3 mesece cakalne dobe. Se pravi da bom ze imela trebuh. Pa se mi zdi da sem ze sedaj tako nerodna :) A mislite da bom lahko normalno izvedla fizioterapijo- vaje? Sem klicala svojo zdr. pa je odsotna ta teden.

Lep vecer vsemuser posted image

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.2.2015 11:49:39   
levcka
Se še jaz malo pofočkam. Vas pridno berem, ampak sem se razvajala dva dni v toplicah :) Moj je najboljši, me je poslal na pedikuro in pa na masažo sem šla sem kot prerojena. :) Kar se tiče kave - meni smrdi in je niti skuhat ne morem, kaj šele piti. Sem pa že prej imela raje čaj kot kavo.

Se kateri že pozna trebušček - meni se že malo. Slabo mi še vedno ni. Komaj čakam nuhalno, ki jo imam čez 14 dni. Bi najraje kar prespala teh 14 dni - niti ne vem zakaj sem tako živčna.

Spala bi pa še vedno skoz - sploh zjutraj ko mi ura zvoni, da je treba vstat in it v službo. Se bom morala nehat zbujat ponoči in hodit na wc ;)

Lep snežen pozdravček :)

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 335
6.2.2015 11:40:19   
Jana.
Hello punce, da se vam še jaz pridružim. Rok poroda imam 30.9., danes sem imela prvi pregled pri G :) Doma imam že 14 mesečno deklico. Z veseljem se vam pridružimo v skupini na fb, da malo bolj spoznamo. Pozdravček.user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
6.2.2015 11:50:33   
baby kiss
A je že fb skupina?

(odgovor članu Jana.)
Neposredna povezava do sporočila: 337
6.2.2015 12:22:51   
simoonaa
da se še jaz pofočkam user posted image

pdp: 17.9.
simoonaa
26
1. user posted image
Bela krajina

(odgovor članu baby kiss)
Neposredna povezava do sporočila: 338
6.2.2015 13:09:59   
azalea
Za fb skupino poslji zs adedayo

(odgovor članu simoonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 339
6.2.2015 13:22:57   
levcka
a vse ste se prestavile na FB? :(

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 340
6.2.2015 13:23:23   
levcka
A vse ste se prestavile na FB? :(

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 341
6.2.2015 14:21:32   
azalea
Ne. Jaz klepetam tam in tu user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
6.2.2015 21:47:48   
vijolica2
Zivjo...

Tudi jaz sem imela prvi pregled in je vse super...
Tako da se se jaz pofockam..
Pdp:20.9.
Doma pa imamo 3 letnikauser posted image

(odgovor članu azalea)
Neposredna povezava do sporočila: 343
6.2.2015 23:37:13   
superfinofajn
Mene še 13 dni loči do pregleda :/ z vsakim dnem me bolj skrbi.. pa sedmi teden je že tu ...
Js klepetam samo tu, fb-ja nimam.
Lahko noč

Danes mi začuda ni slabo :D juhuu

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.2.2015 7:37:16   
levcka
Saj bo superfinofajn. Danes je samo še 12 dni do pregleda ;) Vem, da ni ne vem kakšna tolažba. Nekaj pa je. Mene pa samo bolečina v spodnjem delu hrbta muči :(

(odgovor članu superfinofajn)
Neposredna povezava do sporočila: 345
7.2.2015 9:52:52   
aspera
Živjo punce user posted image .

Včeraj sem imela uz za potrditev nosečnosti po IVF postopku in je vse ok zaenkrat, plodek raste in user posted image utripa user posted image . Sem pa v 7.tednu (6tednov+nekaj dni ... a se to potem računa, da sem v 7.tednu?) in na slikici od uz-ja mi piše pdp 19.9., čeprav sama sem si zračunala 30.9.

Čez slaba dva tedna imam itak pregled pri svoji G in bom točneje vedela in tudi potem sporočila za seznamček. Pa tudi v FB skupino se bom pridružila malce kasneje.

Mi je pa šele približno zadnje 3 dni malo bolj slabo, pa tiste neznosne vonjave so se začele in te zadeve. Prej sploh nisem imela nekih nosečniških znakov, razen občasno bolečih dojk in napihnjenosti.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.2.2015 10:52:45   
beba92
Pozdravljene
se vam pridružujem, pdp po svojih izračunih imam 30.9., sem v 8. tednu pa klicala še tudi nisem za pregled ker je vikend :) upam da me sprejmete

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 347
7.2.2015 11:25:47   
aspera
beba92, če si res v 8.tednu, potem po mojem ne moreš imeti PDP-ja 30.9. user posted image . Ker jaz sem noseča 6tednov+4dni in imam PDP 30.9.

Izračunala sem si ga pa z nekaj aplikacijami na netu, ki ti izračunajo PDP po IVF postopku glede na to kdaj je bila punkcija foliklov. Punkcija se šteje kot ovulacija pri naravnem spočetju. In mi je povsod zračunalo 30.9., noseča sem pa 6 tednov in nekaj dni. Tako da imaš ti najbrž prej PDP.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.2.2015 11:54:13   
beba92
sem si tudi sama izračunala preko aplikacije, in mi je pokazalo 30.9., Kdaj pa si imela zadnjo M? js sem imela 20. decembra nazadnje....

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.2.2015 12:22:48   
azalea
Jaz sem jo imela 5.12., in bi pdp naj imela 11.9, na uz pa je pokazalo da je rok predviden za 16.9. In me kar po tem vodi. Me cakajo ene preiskave in ker je tam pomembna visina nosečnosti se je raje kar za tak odlocila.

Aspera - a si si ti po kaksni aplikacijo dolocala pdp ali kar na pamet. Obstajajo namrec prav za ivf, pa glede na to kateri dan so vstavili ipd.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

umivanje zob
Lelly28 RR

kolikokrat dnevno svojemu malčku umijete zobe?

1x (31%)

2x (56%)

nikoli (6%)

po vsaki jedi (3%)

otrok je že dovolj star, da sam umiva zobe (3%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!