aspera -> RE: Septembrke 2015 (28.1.2015 9:43:53)
|
Pozdravljene punce [sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif] Se vam pridružujem, lahko pa, da se bom še selila [sm=smiley36.gif]. PDP naj bi imela ravno 30.9., mogoče se bo pa celo premaknilo v oktober. Še čakam na pregled in da mi povejo, za 30.9. sem sam izračunala oz. mi je neka aplikacija izračunala. Zanosila sem z IVF postopkom, to je bil moj drugi postopek. V prvem sem lani ravno tako zanosila, vendar imela v 10.tednu SS [sm=smiley13.gif]. Tako da me sedaj malo skrbi. Prvi UZ imam že 6.2. še tam kjer sem imela IVF, potem pa imam prvi pregled 20.2. pri svoji G. Danes sem ravno napolnila 5 tednov, tako da sem stopila v 6.teden, ampak sploh nimam nobenih znakov nosečnosti, razen mogoče malo bolj občutljive prsi. Prvič mi je bilo grozno slabo, sedaj pa nič od nič [sm=zmeden.gif]. Takoj v tistih dnevih po transferju zarodka, sem imela nekaj dni občasne slabosti, pa noro so me joški boleli, sedaj se je pa čisto umirilo vse in že komaj čakam UZ, da vidim kaj se sploh dogaja, ker se sploh ne počutim nosečo. Upam, da sem samo tista srečnica, ki pač nima težav s slabostjo. Lahko pa da še vse to pride. A je še katera tukaj s takšnimi "problemi" kot jaz [sm=smiley1.gif]?
|
|
|
|