RIJA* -> RE: Partner in njegovi otroci (23.12.2014 17:55:55)
|
si mogoče pomislila, da otroka tudi trpita z novo mačeho? vsak otrok teh let si želi, da bi bila ati in mami skupaj, ne pa ati in neka druga teta.....on pa se je se mi zdi, samo postavil v bran, ker si mu tudi sama mogoče kdaj nakazala superiornost tvoje hčerke. raje nehaj primerjati te tri otroke, ker jih enostavno ne moreš. prva razlika je, da je bila tvoja hčera še majhna, in se te ločitve ne zaveda na isti način kot onadva. kot drugo, je tvoja vajena samo tvoje komande...pa še in še je takh razlik. glede hrane in igrač: a ti nič ne komuniciraš s tema otrokoma? moj je že prej kot pri 5 letih točno vedel, kaj hoče jesti....da o igračah ne govorim. mogoče pa tvoj dragi nima pojma, kaj bi otroka rada za darila? zakaj nisi tamalih, če si jima res želela nekaj podariti, posadila za mizo in bi šli pisat pismo božičku....al pa risat... bolj se mi zdi, ker nista po tvojem JUSu, da ju podzavestno zavračaš in onadva to čutita, prav tako partner. težko je vzeti partnerja s "prtljago" (tudi njemu tebe, ker sodiš ti tudi v to kategorijo) in v takih vezah je po moje potrebno marsikdaj kakšno požreti in se marsikdaj ugrizniti v jezik. predvsem se zamisli nad sabo, če si pripravljena hendlati vso to prtljago, ki jo partner prinaša s seboj....in mogoče bi mu morala dati malo časa, da predela in preboli zadeve z bivšo...ker kot praviš, je zelo prizadet. dobivaj se z njim, ne pušaj pa takoj v neko družinsko življenje z njim. če vama je usojeno, bosta skupaj...če pa ne, pa je bolje, da se čim manj matrata.
|
|
|
|