SEKS PO PORODU (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

temboli1 -> SEKS PO PORODU (20.9.2005 15:39:08)

Je res vse drugače, je res da je nožnica zelo raztegnjena in se ne vrne več v prvotno stanje ?

Lp

Primoza -> SEKS PO PORODU (20.9.2005 15:58:50)

Ne, samo šivi, brazgotine in podobne zadeve znajo biti moteče.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.9.2005 16:54:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ajis -> SEKS PO PORODU (20.9.2005 17:42:08)

Živ,
po dveh porodih se je zgodilo približno podobno. Nekaj mesecev po porodu je nožnica zelo raztegnjena, da bi lahko not padu
Pol pride pa vse v prejšnje stanje, res.
Vse naj, s

Jančika_ -> SEKS PO PORODU (20.9.2005 20:11:59)

Moj pravi, da glede nožnice ne občuti razlike. Meni se tudi na otip zdi, da ni bolj razširjena, se mi pa stene zdijo bolj mehke. Šivi so me kar lep čas še boleli. Resnično brez bolečin sem lahko uživala šele pet mesecev po porodu.

Skabi -> SEKS PO PORODU (20.9.2005 21:28:30)

Nožnica je po porodu res raztegnjena, a moja se je še vsakič skrčila nazaj.

bobek05 -> SEKS PO PORODU (20.9.2005 21:52:37)

Kaj pa boste rekli na tole? - JAZ čutim, da je nožnica razširjena, MOJ čuti, da je nožnica razširjena.. - do vsem vse lepo in prav, ampak imela sem carskega!!!! G mi pravi, da ni možno, da bi imela razširjeno, ker ni bil vaginalni porod, ampak saj nisem nora!! Jaz čutim razliko in moj jo tudi!!

Tega ne kapiram...

taška30 -> SEKS PO PORODU (20.9.2005 21:58:10)

Bobek, ta je dobra!
Če mene kdo vpraša, se mi zdi da se mi je skrčila. Tako kot pravi Jančika, šele zdaj okoli 4-5 meseca se mi zdi da (en!!) šiv ne boli več, čeprav ga še malo čutim vsakič na začetku.

daddy -> SEKS PO PORODU (21.9.2005 7:54:04)

Zato pa so Keglove vaje zakon, po porodu še posebej. Nožnica se pri porodu seveda raztegne, koliko se potem skrči nazaj pa je res veliko odvisno ravno od omenjenih vaj. Čimveč, punce ( vaje delat mislim )

darjatimci -> SEKS PO PORODU (21.9.2005 14:52:24)

Pri večini naj bi se res razširile,ampak spet ne tako,da nebi bilo pravega občutka,jaz mislim,da je to precej psihološko sploh z naše ženske strani.Naj povem še eno za šalo,pred leti je sodelavec v šali pripomnil,da mu je žal,da po porodu ni naročil naj ženi naredijo kakšen šiv več tam spodaj,pa mu jaz odvrnem aja zdej je pa žena kriva,če je tvoj one" skup skoču".

Grascakinja -> RE: SEKS PO PORODU (24.9.2005 22:13:39)

Jaz imam občutek, da se je skrčila na bolj tesno kot pred porodom (tri mesece po porodu).

Stran: [1]