malaMravljica -> RE: Umetna ali naravna smrekica? (23.12.2014 16:14:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja mM od kje si? Tečaji klekljanja so različno dragi, glede na to, kdo jih izvaja. Že pri sami ceni tečaja enakega obsega se razlikujemo, kaj šele v količini podanega znanja - no to zadnje je vsaj malo tudi odvisno od kandidatke/a :) ampak kandidatke, ki so spretne v šivanju, pletenju, kvačkanju... ponavadi nimajo hudih težav. Me pa izkušnje učijo, da samoučenja iz knjig ne predlagam, vsaj pri osnovah ne. Že tako imamo probleme, ko se se ne moremo poenotiti, kaj je prav in kaj narobe (kdor pozna sceno, ve kaj mislim), kajti tradicija izdelovanja se po Sloveniji malo razlikuje. Sicer pa sem ravno danes razmišljala, da bi si tja do novega leta probala naredit enih par klekljanih okraskov - bi vsaj za naslednje leto imela narejene, pa nisem prepričana, da bo kaj iz tega :( eh, malo predalec sem, da bi sla v Idrijo. Me zanima, ce se da komu dat tam gor, da mi navije cvirn gor, pol bom tudi jaz spet kaj zacela delat. Jaz sem v petem razredu tecaj kleklanja in nas je dosti naucila, ne sam osnovo, kar dosti zadevic. Aja, kje pa tebi navijajo cvirn? Ga znas mogoce celo sama?
|
|
|
|