mateyka -> RE: Nasilje v šolah (11.1.2015 20:54:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Cilj mesanja mojega necaka in njegovega Oxforda je...?? Ma pozri se. zakaj se pa zdej razburjaš? a nisem tvoj špricer? [sm=smiley36.gif] če bi gledala malo bolj izven svoje škatle, kjer opravljaš vse svoje sklepanje, bi recimo lahko pomislila, da sem iskreno čestitala na tvojem threadu (in ne ker se "žrem") in moje vprašanje je bilo čisto iz radovednosti - ker me zanima in teh stvari ne poznam. to, da pa jemlješ rijine besede kot moj komentar, in namesto da bi mojega prebrala kot je bil mišljen (da se obnašaš užaljeno, medtem ko sedrugim ob takih čustvih posmehuješ s svojo "objektivnostjo"), odgovarjaš meni kot bi odgovarjala njej, to pa samo kaže kako v bistvu sebe nisi sposobna videt tako objektivno kot bi si morda želela. premisli... jaz se ne rabim požret, ker mi ni nikoli bla ambicija it na oxford - zakaj meni odgovarjaš na nekaj kar nikoli nisem niti omenjala (je pa rija)? Se ,lahko sedaj o tvoji sluzbi in delovni odbi ker je to bilo v nekem fgh threadu? Da ne bos kot patrino in jaz. Bomo pa kar vse povprek mesali threade , teme,.. [sm=smiley2.gif] zakaj, ker si zdej besna in me je treba takoj "ponižat", predrznico jedno? [sm=smiley36.gif] ne znaš pa najt očitnih informacij in ker napamet sklepaš kot patrino - vsevedna v svoji web-therapy prognozi od 5 minut, se naj zdaj jaz pred tabo dokazujem. lol, japajade. jaz ne tekmujem s tvojim nečakom, niti s tabo - ne rabim doktorata da se počutim bolje. [sm=smiley1.gif] če hočeš vedet več, boš že našla, če se samo malo potrudiš (niti ne velik). saj si pametna punca [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|