patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: patrino Nizkotno je od tebe, da se koruziš in " pogumno" spravljaš na otroka, nimaš pa hrbtenice, da bi se odločno obrnila na učitelje, vodstvene delavce in tako po hierarhiji navzgor. Ti nisi dolžna zaščititi otroka v šoli. Dolžni so ga pedagogi. Jajcaj in huduj se nad njimi. Če se spravljaš na skrivaj na hodnikih na učence, namesto , da primeš vraga za roge in poveš svoje odgovornim, potem je samo vprašanje časa, kdaj te bo en oči od enega reveža, ki si mu grozila nekje za ovinkom, našukal v tazadnjo. To da ti je vzg. rekla, da starši ne sodelujejo in da nima česa storiti, je navadno sr....je. Izgovori, zaradi katerih lahko ona spoka iz službe, če bi starši reagirali tako kot je treba in ne tako kot si ti. Ženska ni sposobna , se ji ne da, očitno ve, da vas lahko farba...in s svojo neaktivnostjo ogroža otroke. Takšen kader je za čez prag. Takšni pedagogi imajo vedno anarhijo, vedno nadrljajo otroci in vedno se podobni starši kot ti rinejo v igralnice in razrede, delajo kvazi red in skuhajo podobne situacije kot je tale zgornja. Kratko in jedrnato še enkrat. Če bi samo izvedela, da se je v vrtcu alio v šoli en starš spravil na mojega otroka,l mu ode glava. Po pravni poti. Pa tudi nistitucija, ki ni uspela narediti reda in je dopustila, da se en starš spravlja na mojega otroka bi vlekla krepko kratko. Ali nekateri res tudi en meter pred sabo ne vidite? Kako bi se ti počutila, če bi tvojega zlakota en ati tako privijal za ovinkom? Po moje bi ti dvignilo plafon. Ko si pa to ti naredila, si se pa še s tem hvalila. patrino naj ti bo nekaj jasno: sem dovolj kultivirana, da bi poskušala rešiti zadeve na lep in miren način. če pa se to ne bi dalo, pa bi pač rešila in verjemi, BI REŠILA, to na svoj način. če dotični NISO SPOSOBNI zaščititi mojega otroka v šoli, bom sama poskrbela za to zaščito. pa če je potem to teksas, je pačč teksas. ti si zdaj določila nek moj profil....verjemi, brcnila si v globoko temo....nizkotno je to, da eni starši ne odreagirajo na opozorila, ko njih otrok ogroža druge. ja, to je nizkotno. če bi moj delal take ****rije in bi bilo meni vseeno, da jih dela, da ne bi sama posegla v to, ko bi zvedela, bi mi bilo najverjetneje tudi vseeno, če bi ga kdo privil, se ti ne zdi? in nihče ne rine v razred, dokler tisti, ki tam že so, poskrbijo, da enega otroka ni potrebno voziti k zdravniku polnega modric. kapiš? Jaz kapiram ja- ti očitno ne. Tebi se zdi normalno, da rineš v razred, če učitelj odpove. Tu ni glavni krivec starš, ki ni reagiral na učiteljeva opozorila. Tu je glavni krivec za nastalo situacijo učitelj, ki se mu ni dalo narediti reda. Niti pod razno si ne bi smel dovoliti , da starši ne reagirajo na njegova opozorila. Takih je ogromno, ker se ogromno otrok v šolah, vrtcih drugače obnaša kot doma in starši težko na prvo žogo verjamejo. Tu je on pogrnil na celi črti, ker je dvignil roke in spodbujal , da si ti vzela red v svoje roke. Texas na celi črti z lenim šerifom na čelu. Učitelj ima dosti pripomočkov ( predpostavljene, misnistrstvo, csd,...) in dokler ne uredi zadeve nima kaj dvigovat rok in prelagati odgovrnosti. On je tam nastavljen za to in tudi plačan. Če tega ne počne tako kot je treba, naj vzame culo preden se mu bodo pred nosom pobili otroci in starši. glede tvoje kultiviranosti in kako bi v podobnem primeru reagirala pa: se je vzgojiteljica res trudila, ampak starši niso videli problema v svojem otroku....sem ga enkrat zahodila na hodniku, opravila z njim krajši razgovor in od takrat se je mene in mojega otroka izogibal v velikem loku. enako bi storila v oš, pač za ovinkom user posted image Mislim, da bi se o kultiviranosti in o tvoji reakciji dalo še kaj reči...
< Sporočilo je popravil patrino -- 19.12.2014 22:42:23 >