Narobesvet -> RE: Težava glede skupnega skrbnistva (21.12.2014 21:58:04)
|
Stanovanje se ureja zadnjih tricert leta, takrat nekje sem izgubil sluzbo zaradi super duper ekonomskih razmer v podjetju kjer sem bil zaposlen. Se mogoce kaksno delanje norca iz tega? Sklepanje je p****** pravi ameriski pregovor, pa brez zamere. Torej, zdaj bo pocasi jasno, kdaj sem delal in kdaj sem potem hodil po hcer v vrtec in bil z njo. Ali ne gre? Pa grema se enkrat, od 7h zjutraj sem zadnjih nekaj mesecev zacel v stanovanju z delom, med 14h in 15h uro pobral otroka v vrtcu in z njim prezivel cel dan. Sklepanje je lahko zelo tricky, je tako? Dokler sem imel sluzbo, stanovanja tudi nisem imel kupljenega, takrat sem po sluzbi hodil v vrtec po hci in z njo prezivel lepe in nepozabne ure dnevno. Torej, se kaksno norcevanje? Izpadete bedno, vidim, da vas je nekoc v preteklosti nek avtor foruma zafrkaval, zdaj pa sem to naenkrat jaz v drugi preobrazbi? Ocitno je tema zasla, je samo eno veliko norcevanje iz mene in moje preteklosti. Hvala za nekatere koristne odgovore na zacetku, vse ostalo zadnjih 2 strani je eno veliko zafrkavanje. PS: Kje zdaj ziviva s hcero oziroma kje jaz svoj cas prebivam? V stanovanju, ki je last mene, v katerem zivita moja starsa. Stanovanje je pisano name. Stanovanje o katerem je govora, je pa dejansko moje stanovanje, v katerega se zelim v kratem selit. Se kaksno vprasanje? Mogoce kaj, kar bo bolj koristlo in bo lazje odgovorit v smeri mojih vprasanj?
|
|
|
|