HuAnita
|
- enako kot skuštrana: zdrave, približno normalne odrasle otroke, pa da bi me vsekakor preživeli (ne bi želela tragedije, kot sta jo moja starša doživela, ko sta morala pokopati sina) - v sorodstvu čbrez hudih bolezni, nesreč (seveda tudi vsem ljudem to želim...) - potovati, kot v post-študijskem obdobju, a zdaj z otrokoma (in partnerjem, seveda), low-budget, ker sva na tak način videla/doživela stvari, ki jih turist ni ne more (no, verjetno pa tudi niti noče :-)))) - popoldansko dejavnost razviti v 'full time job', ki bi prenesel 2 'polni' zaposlitvi , korak po korak gre naprej, pa spet nazaj, pa spet naprej, tako da to je ena velika želja in motivacija (baje da do 40-leta so take menjave posla oz. službe še smiselne, potem pa ni več energije, volje...) - vem, da sem pritlehna, ampak občasno si res zaželim zaživeti dan kot Julija Roberts v Čednem dekletu (ne seks na poziv :-)))), ampak to - neomejen limit na visi, še bolje ke$, za vse: zjutraj frizura, kozmetičarka, masaža, potem kopanje, savnanje, masaža, nakupovanje oblek v trgovinah, kjer še izložb ne upam pogledati z obema očesoma, ker se mi zaman cedijo sline, do onemoglosti, masaža, večerja & vse ostalo zvečer s partnerjem. Čakaj, kam pa deco?! aja, kosilo z deco, ok :-)
|