|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj si v življenju še želite?
18.12.2014 22:58:38   
mateyka
v bistvu je zlo simpl - 10-15 min na dan pa se ti bo ful poznalo. user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.12.2014 23:02:33   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

v bistvu je zlo simpl - 10-15 min na dan pa se ti bo ful poznalo. user posted image

Si že poskusila?

To je relativno malo dela, 15 minut na dan. Recimo 20, ker jaz sem bolj počasna. Se že veselim, hvala ti za linke!

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.12.2014 23:45:43   
mateyka
ne vem, men je težko to določit kok se pozna - sem mela 4 leta kaligrafije in to me mal meša zdej user posted image

si mi pa dala idejo, da bi se 10 min na dan šla s tamalo to "igro" vadbe - se mi zdi kul in zabavno; pa raznobavni flomastri.. lušno in kratko; če se bo to poznalo na njeni pisavi bo super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 28
19.12.2014 9:28:31   
alda
Stanislava jaz imam uni komplet za učenje kaligrafije.pa ti lahko navodila in vaje posredujem,če želišuser posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.12.2014 11:27:06   
HuAnita
- enako kot skuštrana: zdrave, približno normalne odrasle otroke, pa da bi me vsekakor preživeli (ne bi želela tragedije, kot sta jo moja starša doživela, ko sta morala pokopati sina)
- v sorodstvu čbrez hudih bolezni, nesreč (seveda tudi vsem ljudem to želim...)
- potovati, kot v post-študijskem obdobju, a zdaj z otrokoma (in partnerjem, seveda), low-budget, ker sva na tak način videla/doživela stvari, ki jih turist ni ne more (no, verjetno pa tudi niti noče :-))))
- popoldansko dejavnost razviti v 'full time job', ki bi prenesel 2 'polni' zaposlitvi , korak po korak gre naprej, pa spet nazaj, pa spet naprej, tako da to je ena velika želja in motivacija (baje da do 40-leta so take menjave posla oz. službe še smiselne, potem pa ni več energije, volje...)
- vem, da sem pritlehna, ampak občasno si res zaželim zaživeti dan kot Julija Roberts v Čednem dekletu (ne seks na poziv :-)))), ampak to - neomejen limit na visi, še bolje ke$, za vse: zjutraj frizura, kozmetičarka, masaža, potem kopanje, savnanje, masaža, nakupovanje oblek v trgovinah, kjer še izložb ne upam pogledati z obema očesoma, ker se mi zaman cedijo sline, do onemoglosti, masaža, večerja & vse ostalo zvečer s partnerjem. Čakaj, kam pa deco?! aja, kosilo z deco, ok :-) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
19.12.2014 15:44:36   
mateyka
alda, kaligrafija je nadgradnja - lepopisje lahko pišeš in vadiš z navadnim svinčnikom. ker lepopisje je v bistvu namenjeno vsakodnevnemu pisanju - pisava za vsakdanje stvari (pisma, sporočila..).

lepopisje
user posted image

kaligrafija
user posted image
user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.12.2014 15:50:46   
skuštrana
Aha, sem se spomnila ene želje...
Eno katico za vse, ki bi pospravljala, prala, nakupovala, kuhala...Ja, to bi pa imela. user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.12.2014 16:35:09   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Aha, sem se spomnila ene želje...
Eno katico za vse, ki bi pospravljala, prala, nakupovala, kuhala...Ja, to bi pa imela. user posted image

svojga klona, misliš rečt user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.12.2014 19:37:00   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: alda

Stanislava jaz imam uni komplet za učenje kaligrafije.pa ti lahko navodila in vaje posredujem,če želišuser posted image

Hvala za prijazno ponudbo.

Za zdaj bi se rada naučila vsakodnevnega lepopisja...se javim, ko bom na stopnji potencialne kaligarfije.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.12.2014 19:39:44   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

- vem, da sem pritlehna, ampak občasno si res zaželim zaživeti dan kot Julija Roberts v Čednem dekletu (ne seks na poziv :-)))), ampak to - neomejen limit na visi, še bolje ke$, za vse: zjutraj frizura, kozmetičarka, masaža, potem kopanje, savnanje, masaža, nakupovanje oblek v trgovinah, kjer še izložb ne upam pogledati z obema očesoma, ker se mi zaman cedijo sline, do onemoglosti, masaža, večerja & vse ostalo zvečer s partnerjem.

Neeeeee, samo iskrena si user posted image user posted image .

Odlično, mi je všeč. Jaz si tudi želim potrošiti celo plačo za šoping, v enem šusu, od glave do pete.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.12.2014 8:19:23   
Hope2
Zanimivo, da se mi z leti zelje spreminjajo in kar sem si vcasih zelela, si zdaj vec ne- sem prisla k pametiuser posted image . Kar si zdaj zelim bo mogoce cez par let slo v pozabo, tak da cakam, da me minejo tudi te zeljeuser posted image .

Nekako imamo spodobno zivljenje, tako da tudi tako zivljenje si zelim za svoja sinova. Da si ustvarita nekaj, na kar bosta ponosna. Hkrati pa da bosta imela normalni osebnosti.

Zelim si, da nas ne bi doletela kaka huda bolezen, nesreca, naravna nesreca, vojna, terorizem....

Ko je bila zelja o 1 letnem potovanju tik pred pragom in uresnicitvijo, je na vrata potrkal se en user posted image . Tale zelja je sla po vodi, saj je zdaj treba delat naprej za solanje otrok (placujemo solnine, v slo pa se ne mislimo vrnit). Ampak kot pravim, zdajle nam user posted image krasi zivljenje in smo ze pozabili na 1 letno potovanje.

Bi pa tudi meni bilo v veselje ko v denarnici ne bi bilo omejitveuser posted image .

Vcasih si pa samo zelim spanec- da zaspim in me do jutra noben ne zbudi, da imam mir cez dan, da v miru spijem kavico.... trenutno mi to vec pomeni, kot lotouser posted image .

Zelim si se, da mi tale drugi user posted image ne bo naredil se vecjo revscino v modrcuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.12.2014 8:20:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 36
22.12.2014 12:48:18   
ronja
Mateyka, tole s tamalo je pa dobra ideja! Mogoče bo tudi moja za (ona je itak za vse:D).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
22.12.2014 12:55:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
22.12.2014 13:31:13   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Še dveh želja sem se pomnila:
- enkrat bi šla na un poligon Top Gear dirkat z unim reasonably priced car :-)

bom kar kopirala... ta želja je pri meni že od nekdaj, znoret na cesti in preživet user posted image
"znoret" v narekovajih, da ne bi katera, ena točno določena user posted image spet kaj narobe razumela in mislila, da se bom furalasredi Ljubljane in se zaletavala v pešce in kolesarje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.12.2014 13:40:25   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

bom kar kopirala... ta želja je pri meni že od nekdaj, znoret na cesti in preživet user posted image
"znoret" v narekovajih, da ne bi katera, ena točno določena user posted image spet kaj narobe razumela in mislila, da se bom furalasredi Ljubljane in se zaletavala v pešce in kolesarje user posted image

ti neandertalka user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.12.2014 13:47:26   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

ti neandertalka user posted image

ja,ria... ravno tebe sem imela v mislih, ko sem to pisala... user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.12.2014 13:48:37   
RIJA*
user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo, da misliš na mene user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.12.2014 13:52:56   
alda

LuLu kaj se zdaj lepa in fina delaš,ko pa točno vemo kaka si user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.12.2014 14:06:09   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: alda

LuLu kaj se zdaj lepa in fina delaš,ko pa točno vemo kaka si user posted image

vidim, da mi še zdaj nisi oprostila, ko sem te ruknila na dvorišču? user posted image

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.12.2014 14:43:32   
ronja
enkrat bi se dobila s skupinico vseh punc, ki so mi pri srcu (saj vedo, katere to so), nekje na dalmatinski obali na enem otočku bogu za hrbtom, kjer bi lahko čvekale do onemoglosti ob dobri hrani, se smejale in izmenjavale življenjske izkušnje in modrosti.

Torej brez otrok?user posted image
Znorela sem se pa na cesti dovolj, sem mela bivšega fanta za touser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
22.12.2014 22:11:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
22.12.2014 23:52:47   
mateyka
user posted image lignji na žaru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 47
23.12.2014 10:26:31   
HuAnita
Če lahko še kaj drugega kot lignje na žaru, se takoj priključim, če me vzamete...
Drugače pa če ste za akcijo, se jaz takoj lotim organizacije enega takega čvekajočega vikenda, nekje Bodu za leđima :-)
Še za kakega Tončija Banderasa se potrudim, da bi ga dobile:-)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.12.2014 10:40:05   
LuLu

Sam vse dobiti na isti dan z vseh koncev na isti konec, to je pa skorajda misija nemogoče user posted image .

v življenju Ankica... seveda se ti lahko to uresniči, je še veliko časa

Neposredna povezava do sporočila: 49
23.12.2014 12:45:59   
mateyka
točno to. v roku 20 let pa ni vrag, da ne bi najdle vse istega dneva frej user posted image

cigare bo treba nabavit user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.12.2014 12:50:44 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?