RE: Jedi na žlico (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

skuštrana -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 10:55:52)

Hm, a niso jedi na žlico tiste ki se kuhajo v enem loncu in jejo z žlico ne pa sladoledi in takšne dobrote [sm=smiley36.gif]

Jaz imam rada lahke sočne kremaste sladice, vse kar je suho je pri meni NO NO. Sladoled, panan cotta, šnenokle, rožata....njemsi!

Na žlico pa jota (naj), segedinar, pasulj, raznorazne enolončnice oz. juhe v katere daš vse kaj je v hladilniku, piščančja obara,...ma vse, jaz bi samo na žlico jedla če bi se dalo...

ronja -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 14:44:11)

Mangov sladoled

Jup, ta se tepe za 1. mesto:) Ampak ker je zima, čokoladni zmaga, poleti je pa že izenačeno:).

Skuštrana, sem isto mislila - da so na žlico razne enolončnice, ne pa sladkiš, ampak če je sladkiš, potem pa sladoled:).

mateyka -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 15:18:24)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Skuštrana, sem isto mislila - da so na žlico razne enolončnice, ne pa sladkiš, ampak če je sladkiš, potem pa sladoled:).

a ni očitno da bi naj bila besedna igra - ker se te stvari tudi jejo z žlico; hec. [sm=smiley1.gif]

LuLu -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 16:54:57)

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Hm, a niso jedi na žlico tiste ki se kuhajo v enem loncu in jejo z žlico ne pa sladoledi in takšne dobrote [sm=smiley36.gif]

glej, saj se velikokrat o neki zadevi na RR ne moremo najti... [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.12.2014 18:46:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stanislava_ -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 19:27:36)

Mangov sladoled

Jup, ta se tepe za 1. mesto:)

Prva liga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], odkrili smo ga šele letošnje poletje.

Potrebujem nasvet izkušenih mangašic - kako v trgovini prepoznaš dober sadež manga?

Paštetka -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 21:48:46)

Jaz kupim zamrznjenega in ga naredim z banano in prijateljem Jonasom [sm=jezicek.gif]

Stanislava_ -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 21:59:02)

Čigav Jonas je to?

nananaja -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 22:10:17)

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Fila za potico ;)

mmm, seveda!

Paštetka -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 22:49:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Čigav Jonas je to?

Moj [sm=jezicek.gif]

Yonannas

mateyka -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 22:57:22)

Všeč mi je hlajena kremasta sladka smetana z vmešanimi zmletimi orehi in pravilno odmerjenim ščepcem sladkorja.

to jaz tlačim v palačinke (mogoče včasih dodam žlico kisle smetane) - špica.

Stanislava_ -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 22:57:45)

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Fila za potico ;)

mmm, seveda!

Packe, ste me morale spomnit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Stanislava_ -> RE: Jedi na žlico (18.12.2014 23:00:25)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Všeč mi je hlajena kremasta sladka smetana z vmešanimi zmletimi orehi in pravilno odmerjenim ščepcem sladkorja.

to jaz tlačim v palačinke (mogoče včasih dodam žlico kisle smetane) - špica.

Če jih damo še malo v pečico, je še za odtenek boljše. Ampak že itak je dobro, že tako na suho in za prvo pomoč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

ronja -> RE: Jedi na žlico (22.12.2014 15:32:55)

Potrebujem nasvet izkušenih mangašic - kako v trgovini prepoznaš dober sadež manga?

PO vonju in teži.

ronja -> RE: Jedi na žlico (22.12.2014 15:33:22)

Jaz kupim zamrznjenega

KJE????? Prosim prosim povej!
joni je zakon, a ne?[sm=smiley1.gif]

uškinamama -> RE: Jedi na žlico (24.12.2014 11:41:11)

rumov lonec - zajamem tako, da je vedno zadnji ananas

Stanislava_ -> RE: Jedi na žlico (24.12.2014 11:44:55)

PO vonju in teži.

Kakšen vonj in kakšna teža?

Ronja prosim za tvoj natančen opis..obožujem mango sladoled in zdaj bi rada še pravega v original obliki, a ga en znam kupit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Hvala!

uškinamama -> RE: Jedi na žlico (24.12.2014 11:54:40)

evo, moja želja [sm=jezicek.gif] za vse ljubiteljice manga...da probate enkrat mango direktno iz mangovca.
Ker vse to kar kupujemo pri nas je krompir proti tistemu [sm=smiley13.gif]

JagodkaNo.1 -> RE: Jedi na žlico (24.12.2014 12:29:50)

Kaj imate najraje?

Popoln in deviško čist ABC sir.

Ravno prav uležana kisla smetana z domačo malinovo marmelado in pregrešnimi koščki malinovih koščic.

Deviško mleti kokos s plešočo polivko iz Sladkega greha.

Včasih (ko še nisem bila moderna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] )  je bila kraljica one nutela, potem jo je prišel na vrsto prvi spremljevalec, osnovni kakavov namaz, zdaj je na prestolu dvobarvna Linolada.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Najboljša jed na žlico mi je jota s kislo repo. Drugače pa obožujem tudi matevža, sarme, pasulj. Ma saj se sploh ne morem odločiti kako bi jih razvrstila, ker bi to lahko jedla dan za dnem.

Hope2 -> RE: Jedi na žlico (24.12.2014 13:25:45)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

evo, moja želja [sm=jezicek.gif] za vse ljubiteljice manga...da probate enkrat mango direktno iz mangovca.
Ker vse to kar kupujemo pri nas je krompir proti tistemu [sm=smiley13.gif]

Se popolnoma strinjam. V sloveniji se nisem dobila dobrega manga. Ko enkrat imas na razpolago odlicne, zrele, socne.... je tisto res en krompir.

Raje zmrznjenega, ce ga dobis. Za jonasa pa tudi jaz kupim zmrznjenega, mi je skoda svezega zmrzovat, ker ga itak prehitro zmanjka pri nas.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]