špik -> RE: dojenček in božiček (11.12.2014 8:58:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 To bos pa sama ocenila. Moj prvi otrok je bil ob prihodu dedka mraza (v mozevi sluzbi) star 1,5 meseca. Tkrat ga nismo peljali nikamor, je kar ati prinesel darilo domov. Drugo leto je bil star 1 leto, itak ni imel pojma za kaj se gre, pa smo ga vseeno peljali. Celo bal se je dedka mraza in si ni upal zraven, kaj sele, da bi se vsedel v narocje. Ampak zdajle gleda slike in mu je vsec, ima spomin, pa darilo se zdaj uporablja[sm=smiley1.gif] Drugi otrok bo ob prvem bozicku star 3,5 mesece. Sli bomo na bozicni sejem in obiskat bozicka, ze zaradi starejsega otroka in ga bom tudi probala posadit v narocje, ce bo buden. Se pa ne boji ljudi in je dobrovoljcek. Pri prvem smo se ful pazili, da nismo kam hodili... pri drugem vec ne, je bil ze na vsaj 7 piknikih oz zabavah (ne nocnih). MI vsi obozujemo vse kar je povezano z bozicem.... tak da gremo ja. Imam slike iz vsakega leta (domaca smrekca, ki jo otrok krasi, ter bozicki, dedki mrazi.... iz vsakega leta) Kdo drug bo rekel, da smo zmesani in je cisto brezveze. me ne gane[sm=smiley36.gif] Ocenil :) No saj temo sem štartal ravno zato, da vidim kakšne so izkušnje drugih. Je to morda prezgodaj za otroka (da ne bo kakšna "travma", strah, ... karkoli) ali ne. Hvala za mnenje. Lp, špik
|
|
|
|