tecka31 -> bolha.si podarim, raje v smeti (9.12.2014 17:02:02)
|
Včeraj sem imela zelo neprijetno izkušnjo. Ni mi bilo za metat stran, zato sem oddala oglas na bolho pod podarim. Oddajala sem vodni sesalnik, dva pisarniška stola, komplet namizni računalnik ter laptop, niti ne tako star. Javilo se mi jih je dosti in slišala sem dosti zgodbic ljudi ki bi jim prišlo to prav. Ker sem imela objavljeno telefonsko in ker sem v tisu, so me neki ljdje googlali in najdli naslov. Pripeljali so se 1h po objavi oglasa v temno zelenem puntu brez tablic. Začeli so pobirat stvari iz dvorišča, tudi te, ki jih nisem podarjala (igrače za v peskovnik, solarne luči) in mi govorili, da jih ne rabim. Začela sem kričat, da bom spustila psa in klicala policijo, oni pa nazaj, da kr naj če upam, da bodo zaklal psa, da jim naj prinesem stvari, ki so pisale v oglasu, da se niso zastonj vozili 50km. Če jim ne mislim dat, pa bodo vzeli kosilnico,oba becikla in avto na akumulator. Hotela sem telefonirat možu a je debeluh potegnil nož in šel proti pasjem boksu. Predala sem stvari, debeluh pa mi je vrgel na tla pred nos tamalo čokolado. Mislim, podarjaš stvari v upanju, da bi nekomu prišle prav, tako pa ti na dom pride 5 ljudi in te začne izsiljevat, svetujem, da stvari raje vržete kot dajete na net. Po tem tudi če bi imela 10 novih računalnikov za podarit, jih raje zmečem v prvo kanto.
|
|
|
|