ana_marija -> RE: II pričakujemo januarja 2015 (13.1.2015 7:14:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Želim ti tudi, da se tvoj bolnišnični odelek kmalu pozdravi. Kako boš/si povedala dragemu? Ve pa jih držite zame, da čez dobrih 8 dni dočakam en super spermiogram, da mi moja ginekologinja nebo več govorila, da se z mano ne splača trudit. Hvala ze lepe misli tebi chocolatcake in tudi ostalim. Kako sem povedala dragemu? Nisem delala nobenih scenarijev, med večenim poročilom o dnevnem dogajanju (obisk pri zdravniku, 40 stopinj vročine pri mlajši, jokavost obeh in iskanje pozornosti - ves čas sta se hoteli obe crtati pri mami) sem mu mimogrede navrgla, da sem še [sm=nosecka.gif] in mu pomolila trakec pod nos. [sm=smiley36.gif] Ga je skoraj vrglo na rit, saj je bil skoraj 100%, da ta mesec ne bo nič, ker sem mu rekla, da sva verjetno zamudila O. No, potem pa je bil ful vesel. Močno siskam pesti, da bo spermiogram super. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] IZVIRNO SPOROČILO: roca punce svaka čast koliko vas je ki vam je ratalo ta mesec bravo [sm=bravo.gif] vidim da sem na seznamu zdaj jst naslednja, danes jo moram dobiti, upam da ne pokvarim seznama in da se nadaljujejo lepe novičke [sm=smiley1.gif] včeraj mi je skoz vn beli tok tekel da sem na pol ure hodila gledat na wc če se je že ulila pa ni [sm=smiley1.gif] To je dober znak, jaz sem v vsaki [sm=nosecka.gif] imela ful belega toka, da sem morala občasno kar ta mali vložek nosit. Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako. [sm=smiley31.gif] pošiljam tistim, ki jih je [sm=hudicek1.gif] obiskala. Več sreče naslednji mesec vam želim.
|
|
|
|