Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 12:11:14
|
|
|
|
Neza007
|
Ja tale december je bil pa res ploden upam, da se še ni končal z veselimi novičkami. Jst bom počakala do četrtka pol bom pa kšn test nardila. Me je pa ta mesec kr strah delat, ker se bojim da bom preveč razočarana če bo minus. Še dobr, da greva z mojim čez 14 dni na kanarske, da se bova sprostila in mogoče pol tam kej pridelala ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 12:41:30
|
|
|
|
MauMow
|
ana_marija čestitkeeeee...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 13:12:08
|
|
|
|
ana_marija
|
Punce, hvala za čestitke. Počasi dojemam, da je res. Naravnavam svoje misli na pozitivno razmišljanje in odganjam negativne. Malo me je strah, ker se je prejšnja končala s SS, a skušam ostat optimist. Na srečo moram skrbeti za naš bolnišnični oddelek in nimam veliko časa za razmišljanje. Komaj čakam, da pride dragi domov, da mu povem. Verjetno bom jutri naredila še CB, da se prepričam. Močno močno stiskam pesti, da se še ostale pridružite septembrkam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 14:56:37
|
|
|
|
niinii
|
Čestitke tudi z moje strani.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 16:18:20
|
|
|
|
anjam
|
Zivjo punce! Tudi jaz bi se vam pridruzila pri seznamu.. Po 2eh letih "poskusanja" sva imela decembra prvi ivf, ki se ni dobro koncal. Ker imava nepojasnjeno neplodnost, imam se upanje, da zanosim naravno.. Tako da menstruacije ne pricakujem 29.1... Ceprav se mi zdi,da se mi je drugace precej tocen ciklus totalno porusil :\ drzim pesti za vse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 17:56:13
|
|
|
|
MauMow
|
J A N U A R NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA 01.1.2015 azalea 03.01.2014 Anonimna Zewa 04.01.2015 Marčevka2010 obupanka_ 06.01.2014 karinna 07.01.2014 chebula Maja1990 12.01.2015 ana_marija 13.01.2015 roca 14.01.2015 Pajama 17.01.2015 egleria 19.01.2015 Neza007 20.01.2015 *viva* 22.01.2015 mony213 23.01.2015 She1 25.01.2015 niinii 29.01.2014 anjam 31.01.2015 MauMow Januar SU witch Tikie ~pikapoka~ NAVIJAČICE niinii, Katte, Marčevka2010, Pajama, witch, Žabinčica, chocolatecake, _pika_, mamica deklicam, chandablue, LadyJen, telly,~pikapoka~
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 17:56:34
|
|
|
|
MauMow
|
Anjam dobrodošla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 18:06:54
|
|
|
|
chocolatecake
|
Bravo ana_marija pošiljam ti en kup pozitivnih misli, da ne boš več v skrbeh in boš maximalno uživala v nosečnosti, kot vsem ostalim nosečkam, tudi tebi želim čudovitih 9 mesecev in prelepega . Želim ti tudi, da se tvoj bolnišnični odelek kmalu pozdravi. Kako boš/si povedala dragemu? anjam dobrodošla med nami, seveda bomo tudi zate držale pesti in na moč navijale. Punce držim pesti za Nezo007, SU, roco, eglerio, pajamo in vse, ki vas v naslednjih dneh čaka testiranje, naj bo to vaš mesec. MauMow zate pa iskreno upam, da se že igraš slepe potnike . Ve pa jih držite zame, da čez dobrih 8 dni dočakam en super spermiogram, da mi moja ginekologinja nebo več govorila, da se z mano ne splača trudit.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 19:10:41
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake MauMow zate pa iskreno upam, da se že igraš slepe potnike . Danes me je tako stiskalo da sem O test naredila in je pozitiven, tako da če bo sreča končno mela mlade (kot pravi rek) bomo švercali slepega potnika nazaj v RF. Chocolatecake jaz mislim da bo spermiogram vajino pozno božično darilo. Jaz vrjamem v to. Ginekologinji pa kar povej, slabi rezultati ja ali ne, ona bi ti morala dati upanje in za vse nas obstaja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 19:31:28
|
|
|
|
Pajama
|
Ana-marija in tudi karinna (oprosti, da sem te spregledala) ČESTITKEEEE! Pa ta januar, pa to je naravnost neverjetno. Super res!!! Chocolatecake pestkam zate, maumow vso srečo s slepimi potniki in anjam dobrodošla. Punce, jaz pa mislim, da z mano ne bo nič ta mesec. Že v prejšnji objavi sem hotela napisati, da bi moj datum za lulanje zamaknili, ker se mi je v decembru cikel iz neznananega razloga podaljšal za 3 dni. Torej bi lahko lulala šele v petek. No, danes pa sem na stranišču opazila sluz s krvavimi nitkami, ful sem sitna in se mi krepko dozdeva, da prihaja tista nebodijetreba. Ah - torej, počakam na konkretno dozo "nje" in se selim v februar.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 12.1.2015 21:03:40
|
|
|
|
chebula
|
Čestitke vsem, ki ste zagledale , pa srečno do konca! Moja M je prišla, tako da je za ta mesec nestrpnosti konec, počakam da se izteče, potem pa spet v akcijo. Držim pesti za vse ostale še naprej.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 0:24:30
|
|
|
|
roca
|
punce svaka čast koliko vas je ki vam je ratalo ta mesec bravo vidim da sem na seznamu zdaj jst naslednja, danes jo moram dobiti, upam da ne pokvarim seznama in da se nadaljujejo lepe novičke včeraj mi je skoz vn beli tok tekel da sem na pol ure hodila gledat na wc če se je že ulila pa ni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 7:14:36
|
|
|
|
ana_marija
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Želim ti tudi, da se tvoj bolnišnični odelek kmalu pozdravi. Kako boš/si povedala dragemu? Ve pa jih držite zame, da čez dobrih 8 dni dočakam en super spermiogram, da mi moja ginekologinja nebo več govorila, da se z mano ne splača trudit. Hvala ze lepe misli tebi chocolatcake in tudi ostalim. Kako sem povedala dragemu? Nisem delala nobenih scenarijev, med večenim poročilom o dnevnem dogajanju (obisk pri zdravniku, 40 stopinj vročine pri mlajši, jokavost obeh in iskanje pozornosti - ves čas sta se hoteli obe crtati pri mami) sem mu mimogrede navrgla, da sem še in mu pomolila trakec pod nos. Ga je skoraj vrglo na rit, saj je bil skoraj 100%, da ta mesec ne bo nič, ker sem mu rekla, da sva verjetno zamudila O. No, potem pa je bil ful vesel. Močno siskam pesti, da bo spermiogram super. IZVIRNO SPOROČILO: roca punce svaka čast koliko vas je ki vam je ratalo ta mesec bravo vidim da sem na seznamu zdaj jst naslednja, danes jo moram dobiti, upam da ne pokvarim seznama in da se nadaljujejo lepe novičke včeraj mi je skoz vn beli tok tekel da sem na pol ure hodila gledat na wc če se je že ulila pa ni To je dober znak, jaz sem v vsaki imela ful belega toka, da sem morala občasno kar ta mali vložek nosit. Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako. pošiljam tistim, ki jih je obiskala. Več sreče naslednji mesec vam želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 11:49:05
|
|
|
|
SU
|
Kako lepo je brat takele poste Tudi jaz upam, da bo še kak smejko na januarskem seznamu... Jaz kar ne upam delat testa... sam ga bom počasi... Hvala za držanje pestk! Danes sem dobila obvestilo za neko drugo reč, povezano z zdravniki... pa me je skor kap, ker sem mislila, da ko sem na pregledu rekla, da delava na otročku, da so me "odpikali" in bom mogla na novo vse rihtat... In zdej dobim že kr vabilo za poseg... Mene skor kap! No, sej vesela sem, da sem končno na vrsti, ampak res nisem pričakovala... Tko, da srčno upam, da BO plusek, da se še rešim za neki časa oper. mize!! Bom vidla... jutri ali v četrtek naredim test definitivno, da vem pri čem sem... Me pa kr zvija v trebuhu, ko sam pomislim na test... Držim pesti tudi za ostale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 11:59:50
|
|
|
|
Neza007
|
Hej punce, danes sem slišala eno zanimivo stvar in sicer, da naj bi ti ovulacijski test pokazal nosečnost. Pač testiral naj bi se 10 dni po ovulaciji in naj bi ti pokazalo 2 črtici. To pa zato, ker O in N test reagirata na iste ali podobne hormone. A je kera že to slišala? Na netu sem našla primer od punce, ki je tako izvedela da je noseča :) SU držim pesti zate
< Sporočilo je popravil Neza007 -- 13.1.2015 12:00:21 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 13:21:11
|
|
|
|
kris26
|
Po dolgem času se malo javljam. Ta mesec se nisem itak nič napisala za seznam, ker je itak prišla v vsej svoji veličini . Tako, da sem se odločila, da je 2 leti dovolj čakanja in sem se naročila pri ginekologu,da bova urgirala naprej. Me pa zanima sledeče , sem in NM pa me zanima , (mislim , da je ena Novomeščanka tukaj,ki je pisala o tem) da se da spermiogram naredit tudi v NM . Zanima me kje v BOLNIŠNICI ALI V ZD? Kdo ti da napotnico za spermiogram in kako to poteka, če spermo oduzameš doma, a so potem rezultati verodostojni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 13:35:55
|
|
|
|
Neza007
|
Lahko ti odgovorim za spermiogram. Meni je ginekologinja rekla, da gre fant k svojem osebnem zdravniku po napotnico, tam pa verjetno tudi izveš kje se to opravlja in kok je kaj dolga čakalna doba. Želim ti vso srečo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 15:40:44
|
|
|
|
Shana86
|
Zivjo punce! Najprej cestitke vsem noseckam Koncno je prisel en ploden mesec. To pa dela veseli december Jaz pa za nazaj se dodatno kvarim november... prejsnji teden sem imela abrazijo V 8.tednu je bilo se vse okej, smo videli srcka, v 11.tednu pa ga ni bilo vec Verjetno je slo za nakljucno gensko napako. Po enem tednu sem se pobrala, tako fizicno kot psihicno. Sprva sem rekla, da ne bova vec poskusala, ker sva dala skozi ze prevec vsega skupaj, ko sva se prvic trudila zanositi, zdaj pa se ss. Ampak pomoje bova vseeno, je le zelja prevelika... itak morava pocakat 3 M, tako da najmanj do maja ne bo nic. Sem pa do takrat vasa navijacica
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 19:07:04
|
|
|
|
chocolatecake
|
kris26 Jaz sem ta novomeščanka, ki ima vse naštudirano glede spermiograma . Ti bom privat vse napisala, da nebova tukaj smetile, kako to poteka pri nas. Shana86 kaj bi dala, da te lahko kako potolažim. Res sem bila tako iskreno vesela zate, da ti je v drugo uspelo tako hitro, sem že vrjela, da usoda potem povrne za nazaj vsem tistim, ki mormo dat malo več čez kot druge... Drži se punca, zase, za moža in za vajino princesko, ki jo imata doma, res iskreno ti želim, da ti bo čas kmalu minil, da bo pozdravil vse rane in da ti prinese tisto kar si tako želiš. Ko boš pripravljena, se nam pa kar pridruži, te bom počakala in se že veselim klepetov s tabo, čeprav bi veliko rajši videla, da bi klepetale v kakšni drugi temi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 20:26:35
|
|
|
|
roca
|
Shana86 zeloo mi je žal zate, vem kako je ko to doživiš, se težko pobereš le pogumno naprej... pri meni pa nič novega, danes bi mogla dobit tečko, vendar je ni, testa pa tud še ne upam naredit ker itak vem da bo novo razočaranje me pa noro boli križ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 21:24:57
|
|
|
|
chocolatecake
|
roca naredi ga, zdaj sem pa že jaz nestrpna zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 22:34:51
|
|
|
|
roca
|
chocolatecake tud jaz sem ful nestrpna, vendar kr ne upam narest testa, dons me je bolel kot da se bo glih kar ulila, zdj pa nč več, sm pa napihnjena kt balon pa križ me boli in velik belga tok mam jooj jooj mogoče ga naredim jutri
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 13.1.2015 22:34:54
|
|
|
|
aspera
|
Shana86, žal mi je, da se ti je to zgodilo . Imam podobno izkušnjo. Uspelo nama je v prvem IVF/ICSI postopku, potem pa v 10.tednu ni bilo več utripa in je sledila abrazija . To je bilo točno pred enim letom. Sedaj sem pa ravno po 2. IVF/ICSI postopku, danes je 3.dan od prenosa zarodka, tako da tudi jaz NE pričakujem tam nekje okrog 20.januarja. Ne vem točno, ker po tem postopku lahko pride čisto različno. Čestitke vsem, ki vam je uspelo in ste . In držim pesti še za ostale .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 14.1.2015 7:28:26
|
|
|
|
MauMow
|
Shana - mela sama podobno samo da pri meni najprej ni blo ploda, pol je bil ampak nikoli utripa... In sem mela splav s tabletami. Po 2 mesecih pavze kot je G zahtevala pa sem imela prejšni mesec še zgodnji ss... Tako da sama pravim kar nas ne ubije nas ojača. Držim pesti da ti naslednjič rata čisto do konca.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2015 14.1.2015 7:54:35
|
|
|
|
_pika_
|
Shana86: Pošiljam ! Še vedno vas spremljam in navijam za vsako posebaj!! Tale seznamček je pa noro lep in naj se nadaljuje do konca meseca enako kot se je začel.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?