|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2015
12.1.2015 12:11:14   
Neza007
Ja tale december je bil pa res ploden upam, da se še ni končal z veselimi novičkami. Jst bom počakala do četrtka pol bom pa kšn test nardila. Me je pa ta mesec kr strah delat, ker se bojim da bom preveč razočarana če bo minus. Še dobr, da greva z mojim čez 14 dni na kanarske, da se bova sprostila in mogoče pol tam kej pridelala ;)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.1.2015 12:41:30   
MauMow
ana_marija čestitkeeeee...

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 202
12.1.2015 13:12:08   
ana_marija
Punce, hvala za čestitke. user posted image Počasi dojemam, da je res. Naravnavam svoje misli na pozitivno razmišljanje in odganjam negativne. Malo me je strah, ker se je prejšnja user posted image končala s SS, a skušam ostat optimist. Na srečo moram skrbeti za naš bolnišnični oddelek in nimam veliko časa za razmišljanje. Komaj čakam, da pride dragi domov, da mu povem. user posted image Verjetno bom jutri naredila še CB, da se prepričam.

Močno močno stiskam pesti, da se še ostale pridružite septembrkam. user posted image
user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 203
12.1.2015 14:56:37   
niinii
Čestitke tudi z moje strani. user posted image

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 204
12.1.2015 16:18:20   
anjam
Zivjo punce! Tudi jaz bi se vam pridruzila pri seznamu.. Po 2eh letih "poskusanja" sva imela decembra prvi ivf, ki se ni dobro koncal. Ker imava nepojasnjeno neplodnost, imam se upanje, da zanosim naravno.. Tako da menstruacije ne pricakujem 29.1... Ceprav se mi zdi,da se mi je drugace precej tocen ciklus totalno porusil :\ drzim pesti za vse

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 205
12.1.2015 17:56:13   
MauMow

user posted image J A N U A R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.1.2015

user posted image user posted image azaleauser posted image user posted image

03.01.2014

user posted image user posted image Anonimnauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Zewauser posted image user posted image

04.01.2015

user posted image Marčevka2010user posted image
user posted image obupanka_user posted image

06.01.2014

user posted image user posted image karinnauser posted image user posted image

07.01.2014

chebula

user posted image user posted image Maja1990user posted image user posted image

12.01.2015

user posted image user posted image ana_marijauser posted image user posted image

13.01.2015

roca

14.01.2015

Pajama

17.01.2015

egleria

19.01.2015

Neza007

20.01.2015

*viva*

22.01.2015

mony213

23.01.2015

She1

25.01.2015

niinii

29.01.2014

anjam

31.01.2015

MauMow

Januar

SU
user posted image witchuser posted image
Tikie
user posted image ~pikapoka~user posted image

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
niinii, Katte, Marčevka2010, Pajama, witch, Žabinčica, chocolatecake, _pika_, mamica deklicam, chandablue, LadyJen, telly,~pikapoka~

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 206
12.1.2015 17:56:34   
MauMow
Anjam dobrodošla.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 207
12.1.2015 18:06:54   
chocolatecake
Bravo ana_marija pošiljam ti en kup pozitivnih misli, da ne boš več v skrbeh in boš maximalno uživala v nosečnosti, kot vsem ostalim nosečkam, tudi tebi želim čudovitih 9 mesecev in prelepega user posted image . Želim ti tudi, da se tvoj bolnišnični odelek kmalu pozdravi.
Kako boš/si povedala dragemu?
anjam dobrodošla med nami, seveda bomo tudi zate držale pesti in na moč navijale.
Punce držim pesti za Nezo007, SU, roco, eglerio, pajamo in vse, ki vas v naslednjih dneh čaka testiranje, naj bo to vaš mesec.
MauMow zate pa iskreno upam, da se že igraš slepe potnike user posted image .
Ve pa jih držite zame, da čez dobrih 8 dni dočakam en super spermiogram, da mi moja ginekologinja nebo več govorila, da se z mano ne splača trudit.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 208
12.1.2015 19:10:41   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

MauMow zate pa iskreno upam, da se že igraš slepe potnike user posted image .

Danes me je tako stiskalo da sem O test naredila in je pozitiven, tako da če bo sreča končno mela mlade (kot pravi rek) bomo švercali slepega potnika nazaj v RF.user posted image
user posted image

Chocolatecake jaz mislim da bo spermiogram vajino pozno božično darilo. Jaz vrjamem v to. Ginekologinji pa kar povej, slabi rezultati ja ali ne, ona bi ti morala dati upanje in za vse nas obstaja.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 209
12.1.2015 19:31:28   
Pajama
Ana-marija in tudi karinna (oprosti, da sem te spregledala) ČESTITKEEEE! Pa ta januar, pa to je naravnost neverjetno. Super res!!!

Chocolatecake pestkam zate, maumow vso srečo s slepimi potniki in anjam dobrodošla.

Punce, jaz pa mislim, da z mano ne bo nič ta mesec. Že v prejšnji objavi sem hotela napisati, da bi moj datum za lulanje zamaknili, ker se mi je v decembru cikel iz neznananega razloga podaljšal za 3 dni. Torej bi lahko lulala šele v petek. No, danes pa sem na stranišču opazila sluz s krvavimi nitkami, ful sem sitna in se mi krepko dozdeva, da prihaja tista nebodijetreba. Ah - torej, počakam na konkretno dozo "nje" in se selim v februar.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 210
12.1.2015 21:03:40   
chebula
Čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image , pa srečno do konca!
Moja M je prišla, tako da je za ta mesec nestrpnosti konec, počakam da se izteče, potem pa spet v akcijo.
Držim pesti za vse ostale še naprej.

(odgovor članu Pajama)
Neposredna povezava do sporočila: 211
13.1.2015 0:24:30   
roca
punce svaka čast koliko vas je ki vam je ratalo ta mesec bravo user posted image vidim da sem na seznamu zdaj jst naslednja, danes jo moram dobiti, upam da ne pokvarim seznama in da se nadaljujejo lepe novičke user posted image včeraj mi je skoz vn beli tok tekel da sem na pol ure hodila gledat na wc če se je že ulila pa ni user posted image

(odgovor članu chebula)
Neposredna povezava do sporočila: 212
13.1.2015 7:14:36   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Želim ti tudi, da se tvoj bolnišnični odelek kmalu pozdravi.
Kako boš/si povedala dragemu?
Ve pa jih držite zame, da čez dobrih 8 dni dočakam en super spermiogram, da mi moja ginekologinja nebo več govorila, da se z mano ne splača trudit.

Hvala ze lepe misli tebi chocolatcake in tudi ostalim. Kako sem povedala dragemu? Nisem delala nobenih scenarijev, med večenim poročilom o dnevnem dogajanju (obisk pri zdravniku, 40 stopinj vročine pri mlajši, jokavost obeh in iskanje pozornosti - ves čas sta se hoteli obe crtati pri mami) sem mu mimogrede navrgla, da sem še user posted image in mu pomolila trakec pod nos. user posted image Ga je skoraj vrglo na rit, saj je bil skoraj 100%, da ta mesec ne bo nič, ker sem mu rekla, da sva verjetno zamudila O. No, potem pa je bil ful vesel.

Močno siskam pesti, da bo spermiogram super. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: roca
punce svaka čast koliko vas je ki vam je ratalo ta mesec bravo user posted image vidim da sem na seznamu zdaj jst naslednja, danes jo moram dobiti, upam da ne pokvarim seznama in da se nadaljujejo lepe novičke user posted image včeraj mi je skoz vn beli tok tekel da sem na pol ure hodila gledat na wc če se je že ulila pa ni user posted image

To je dober znak, jaz sem v vsaki user posted image imela ful belega toka, da sem morala občasno kar ta mali vložek nosit. Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako.

user posted image pošiljam tistim, ki jih je user posted image obiskala. Več sreče naslednji mesec vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 213
13.1.2015 11:49:05   
SU
Kako lepo je brat takele poste user posted image Tudi jaz upam, da bo še kak smejko na januarskem seznamu...
Jaz kar ne upam delat testa... sam ga bom počasi...
Hvala za držanje pestk! user posted image
Danes sem dobila obvestilo za neko drugo reč, povezano z zdravniki... pa me je skor kap, ker sem mislila, da ko sem na pregledu rekla, da delava na otročku, da so me "odpikali" in bom mogla na novo vse rihtat... In zdej dobim že kr vabilo za poseg... user posted image
Mene skor kap!
No, sej vesela sem, da sem končno na vrsti, ampak res nisem pričakovala... Tko, da srčno upam, da BO plusek, da se še rešim za neki časa oper. mize!! user posted image
Bom vidla... jutri ali v četrtek naredim test definitivno, da vem pri čem sem... Me pa kr zvija v trebuhu, ko sam pomislim na test... user posted image
Držim pesti tudi za ostale!

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 214
13.1.2015 11:59:50   
Neza007
Hej punce, danes sem slišala eno zanimivo stvar in sicer, da naj bi ti ovulacijski test pokazal nosečnost. Pač testiral naj bi se 10 dni po ovulaciji in naj bi ti pokazalo 2 črtici. To pa zato, ker O in N test reagirata na iste ali podobne hormone. A je kera že to slišala? Na netu sem našla primer od punce, ki je tako izvedela da je noseča :)

SU držim pesti zate user posted image

< Sporočilo je popravil Neza007 -- 13.1.2015 12:00:21 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 215
13.1.2015 13:21:11   
kris26
Po dolgem času se malo javljam. Ta mesec se nisem itak nič napisala za seznam, ker je user posted image itak prišla v vsej svoji veličini user posted image . Tako, da sem se odločila, da je 2 leti dovolj čakanja in sem se naročila
pri ginekologu,da bova urgirala naprej. Me pa zanima sledeče , sem in NM pa me zanima , (mislim , da je ena Novomeščanka tukaj,ki je pisala o tem) da se da spermiogram naredit tudi v NM . Zanima me kje v BOLNIŠNICI ALI V ZD?
Kdo ti da napotnico za spermiogram in kako to poteka, če spermo oduzameš doma, a so potem rezultati verodostojni?

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 216
13.1.2015 13:35:55   
Neza007
Lahko ti odgovorim za spermiogram. Meni je ginekologinja rekla, da gre fant k svojem osebnem zdravniku po napotnico, tam pa verjetno tudi izveš kje se to opravlja in kok je kaj dolga čakalna doba. Želim ti vso srečo.

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 217
13.1.2015 15:40:44   
Shana86
Zivjo punce!
Najprej cestitke vsem noseckam user posted image Koncno je prisel en ploden mesec. To pa dela veseli december user posted image
Jaz pa za nazaj se dodatno kvarim november... prejsnji teden sem imela abrazijo user posted image V 8.tednu je bilo se vse okej, smo videli srcka, v 11.tednu pa ga ni bilo vec user posted image Verjetno je slo za nakljucno gensko napako. Po enem tednu sem se pobrala, tako fizicno kot psihicno. Sprva sem rekla, da ne bova vec poskusala, ker sva dala skozi ze prevec vsega skupaj, ko sva se prvic trudila zanositi, zdaj pa se ss. Ampak pomoje bova vseeno, je le zelja prevelika... itak morava pocakat 3 M, tako da najmanj do maja ne bo nic. Sem pa do takrat vasa navijacica user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 218
13.1.2015 19:07:04   
chocolatecake
kris26 Jaz sem ta novomeščanka, ki ima vse naštudirano glede spermiograma user posted image . Ti bom privat vse napisala, da nebova tukaj smetile, kako to poteka pri nas.
Shana86 kaj bi dala, da te lahko kako potolažim.user posted image Res sem bila tako iskreno vesela zate, da ti je v drugo uspelo tako hitro, sem že vrjela, da usoda potem povrne za nazaj vsem tistim, ki mormo dat malo več čez kot druge...user posted image
Drži se punca, zase, za moža in za vajino princesko, ki jo imata doma, res iskreno ti želim, da ti bo čas kmalu minil, da bo pozdravil vse rane in da ti prinese tisto kar si tako želiš.
Ko boš pripravljena, se nam pa kar pridruži, te bom počakala in se že veselim klepetov s tabo, čeprav bi veliko rajši videla, da bi klepetale v kakšni drugi temi.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 219
13.1.2015 20:26:35   
roca
Shana86 zeloo mi je žal zate, vem kako je ko to doživiš, se težko pobereš user posted image le pogumno naprej...
pri meni pa nič novega, danes bi mogla dobit tečko, vendar je ni, testa pa tud še ne upam naredit user posted image ker itak vem da bo novo razočaranje
me pa noro boli križuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 220
13.1.2015 21:24:57   
chocolatecake
roca naredi ga, zdaj sem pa že jaz nestrpna zate user posted image

(odgovor članu roca)
Neposredna povezava do sporočila: 221
13.1.2015 22:34:51   
roca
chocolatecake tud jaz sem ful nestrpna, vendar kr ne upam narest testa, dons me je bolel kot da se bo glih kar ulila, zdj pa nč več, sm pa napihnjena kt balon pa križ me boli in velik belga tok mam user posted image jooj joojuser posted image user posted image mogoče ga naredim jutri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
13.1.2015 22:34:54   
aspera
Shana86, žal mi je, da se ti je to zgodilo user posted image .
Imam podobno izkušnjo. Uspelo nama je v prvem IVF/ICSI postopku, potem pa v 10.tednu ni bilo več utripa in je sledila abrazija user posted image . To je bilo točno pred enim letom.
Sedaj sem pa ravno po 2. IVF/ICSI postopku, danes je 3.dan od prenosa zarodka, tako da tudi jaz user posted image NE pričakujem tam nekje okrog 20.januarja. Ne vem točno, ker po tem postopku lahko pride user posted image čisto različno.

Čestitke vsem, ki vam je uspelo in ste user posted image user posted image . In držim pesti še za ostale user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 223
14.1.2015 7:28:26   
MauMow
Shana user posted image user posted image user posted image - mela sama podobno samo da pri meni najprej ni blo ploda, pol je bil ampak nikoli utripa... In sem mela splav s tabletami. Po 2 mesecih pavze kot je G zahtevala pa sem imela prejšni mesec še zgodnji ss... Tako da sama pravim kar nas ne ubije nas ojača. Držim pesti da ti naslednjič rata čisto do konca.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 224
14.1.2015 7:54:35   
_pika_
Shana86: Pošiljam user posted image user posted image user posted image !

Še vedno vas spremljam in navijam za vsako posebaj!! Tale seznamček je pa noro lep in naj se nadaljuje do konca meseca enako kot se je začel. user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?