SU -> RE: II pričakujemo januarja 2015 (6.1.2015 13:10:58)
|
karinna ČESTITKE!!! Bravo punce. Sem tudi jaz hotla napisat, da to je pa bil Veseli december, z VELIKO začetnico! [sm=smiley36.gif] Srčno upam, da se bo tudi nadaljevalo tako (z mano vred![sm=smiley1.gif])... obupanka tudi jaz mislim, da bi morala narest test... Se je že zgodilo, da so mele punce kratko M pa so ble noseče... Držim pesti! mony213 tudi jaz imam vedno močne M in sem pila 2 cikla nazaj krvomočnico in NI bilo nič hujše... Me je pa ful trebuh bolel vmes... pred in po M... in je blo sigurno od krvomočnice, ker ko sem jo nehala piti, se je nehalo... in zdej je ne bom več... bo že, če bo... Zdej itak čakam, da moj zbere pogum in gre po napotnico za spermiogram... Mi govori, da to bo pa itak šel, kliče pa ne in ne... [sm=smiley13.gif] Mislim, da ga mal trema daje pa mal tut "moški ego"... Pol bova mela šele težave, če bo slab izvid... [sm=smiley13.gif] No, sej mogoče pa ne bo treba in bom ta lep seznam dopolnila še jaz s plusekom... oh, iz mojih ust v ...... (?)... ušesa... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|