SU -> RE: II pričakujemo januarja 2015 (16.12.2014 19:35:36)
|
Evo... danes bla pri G... Sem zbrala pogum in vprašala kar me je zanimalo... Na D jajčniku imam cisto, za katero je rekla, da ni nič nevarnega... da se večkrat naredijo in gredo same naprej. Rekla je, da mi je najbrž tudi zaradi tega zamujala M ta zadnji cikel... O se približuje... [sm=smiley1.gif] ...velikosti foliklov sicer ne vem, je pa rekla, da bo zdej zdej... Tko da delam teste vsak dan... Ta cikel jih bom delala do naslednje M!! ...da jo le ujameva! [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Nekje februarja imam spet kontrolo-predvsem zaradi ciste... in seveda tudi, da poročam kako nama gre... Na UZ je bilo vse videt OK, no.. razen tiste cistice... Rekla pa je, da bi bilo fino, da gre moj najprej na spermiogram... tko, da je zdej on na vrsti predno mene kej bolj začenjo "preiskovat". In seveda sem mu rekla: "Imam zdaj zate veš, za pregled..." On pa ves šokiran... "Ne... ne bom šel..." Ko pa sem mu razložila, da je le spermiogram, da ga nič ne bodo mučli... je pa vse prebral in se bo kar čimprej zmenil... [sm=smiley36.gif] Se mi zdi, da majo moški precej večji strah pred temi pregledi... pa nas bistveno bolj mučjo, če nas enkrat začnejo pregledovat tko "zares"... A ni res?! No... tako, da... načeloma je z mano vse ok. Bomo videli še pri mojmu... do takrat pa bova seveda veselo lovila O dneve in z užitkom hopsala... [sm=smiley36.gif] Bo pa O zdej, zdej... tko da srčno upam, da nam novo leto prinese en tak lep, "nov" plusek! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|