Tikie
|
Hei punce.Čestitke vsem novim ,še posebej tebi aspera,ker si to tako dolgo čakala,se na slikci prav lepo vidi,da si nedvomno .Zdaj pa full držim pesti,da bo vse ok in ti želim prečudovitih 9 mesecev in zdravega Neza007 tudi mene so tako kot tebe zafrkavali ti ta poceni test,so bili tudi tako pozitivni,kot pri tebe,pol se je pa čez par dni prikazala ,enkrat celo po 11h dneh zamude.Sem se tudi jaz naučila,da testov ne delam več pred izostankom,pa še to,k bo fajn zamujala.Ker lahko,da gre za kakšne biokemične nosečnosti in gredo same naprej,sem brala in mislm,da je tud ena na tem forumu že pisala,da je to full pogost pojav.Ali pa mogoče pri meni,ko imam pco ,da so hormoni mal zmešani in kažejo rahlo pozitivno,ker reagirajo na kšn drug hormon,ker so ti testi tako občutljivi.Ne vem...v glavnem vsakič je bla v men cela živčna vojna,dokler nisem prišla k pameti in si rekla,da se tega ne grem več. Drugače pa tudi jaz še kr vztrajno čakam -ja tokrat prav čakam,ker grem kmalu na laparoskopijo in se sevda kar noče vlit.Upam,da pride kmalu,da mi ne bo slučajno treba še kje operacije prestavljat.Joj,kaj to dela psiha-ko je nočemo,vsakič pride,zdej,ko jo pa prav čakam,se pa kar ne prikaže grr Ta mesec je bil pa full ploden,naj se nadaljuje v tem slogu!
|