Shana86 -> RE: II pričakujemo januarja 2015 (16.1.2015 8:21:08)
|
MauMow hvala, ker si še enkrat delila svojo izkušnjo. Se mi zdi, da bo pri meni precej drugače, ker sem imela abrazijo, ne tabletk. Praktično po posegu nisem krvavela, imela sem malo izcedka in krčev, mi je že G, ki je delal poseg, rekel, da bo tako, ker je ornk ščistil, ker je bil že prisoten infekt. Sem dobila tudi antibiotik v žilo. Tako da hb, da se nisem odločila za tabletke, bi pomoje že prej staknila konkretno vročino in potem bi vseeno morala še na abrazijo - izkušnja kolegice. Hormoni so se pa tudi po občutku hitro znormalizirali, slabosti so minile v enem dnevu, razpoloženje, utrujenost in prebava pa so se znormalizirali v nekaj dneh. Sem bila noseča 10 tednov in je res občutna razlika. No bomo videli. Si prepričana, da je šlo za zgodnji ss? Meni se je do zdaj 2x zgodilo, da mi je M par dni zamujala, potem je bila pa boleča, dlje je trajala, iz mene so tudi letele kepe, ampak ziher nisem bila noseča. Prvič zato ne, ker še nisva delala dojenčka in sva bila zelo natančna glede kondoma, drugič pa sva že delala in sem bila top stranka proizvajalcev nosečniških testov [sm=jezicek.gif] No mogoče pa. So tebi rekli, da počakaj 2 M?
|
|
|
|