razgovor za službo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> razgovor za službo (20.9.2005 13:28:49)

Žvijo!

Danes so me obvestili, da moram jutri na razgovor za službo.. Ker je to prvič, me zanima kako to zgleda.. Koliko lahko vprašaš, oz. kaj?! Se "spodobi" vprašati koliko je plača??

nimam pojma.. Naj bi šlo za delo v klicnem centru- kot svetovalka za vzajemne sklade..

ima katera izkušnje?? Mislim, kaj hudiča pa jaz vem o kakršnih koli skladih?!?!?!!?

MarijaPo -> razgovor za službo (20.9.2005 13:33:48)

Hmm... ja, vzajemne sklade poznam - vsaj delno, ker delam nekaj v zvezi z njimi.

Probaj si na internetu pogledat kaj so to vzajemni skladi, da bos dobro pripravljena prisla tja.

Sicer se pa spodobi vprasat cisto vse. Bolj ko bos suverena in te ne bo strah vprasati, bolj bodo zadovoljni s tabo.

Pa srecno!

Anonimen -> razgovor za službo (20.9.2005 13:37:51)

Tud za plačo lahko vprašaš, je to čist normalno, čeprav jaz ne morem ponavadi...

Anonimen -> razgovor za službo (20.9.2005 13:47:05)

Za plačo kar vpraši. Je čisto vredu. Drugače se pa malo pozanimaj o podjetju (sicer si se verjetno že prej). Tako da boš malo vedela. Iz teorije in prakse itak moraš kaj vedet.
Bodi suverena, lepo se obleči (tako pokažeš spoštovanje) in bodi prijazna.
Držimo pestke .
lp
Tash

Anonimen -> razgovor za službo (20.9.2005 13:49:36)

hvala.. Jutri okol 10ih

Anonimen -> razgovor za službo (20.9.2005 13:50:49)

pri nas te sami prašajo kok plače hočeš recimo..na to se tut prprav

lara

cmokec -> razgovor za službo (20.9.2005 13:55:50)

Če sami ne bodo omenili plače, pa ti vprašaj. Saj zaradi tega se hodi v službo. Pa srečno.

Marogica -> razgovor za službo (20.9.2005 14:03:57)

1. kot so že ostale povedale, se pozanimaj na internetu ali kje drugje o podjetju(skladu)-boš naredila dober vtis.
2. bodi pirpravljena na vprašanja, ki se tičejo tvoje osebe (kje si delala, zakaj, zakaj še nisi delala, zakaj si dobila/dala odpoved, če imaš otroke, obvezno navedi, da ni problem varuške/vrtca, koliko si pripravljena delati, izpiši si tvoje pozitivne lastnosti, pa tudi kakšno negativno, če pride slučajno vprašanje-kajti vsi imamo kaj negativnega, vendar pazi kakšna je ta lastnost, poišči odgovor zakaj bi bila TI primerna za to delov. mesto in ssi boljša od drugih kandidatov, pri vprašanju okrog plače pa počakaj ali ti oni povejo kakšna je plača, če pa te vprašajo, kakšno plačo si predstavljaš, jih vprašaj koliko si jim vredna....)
Tega je dosti, če bi rada kaj bolj konkretnega, mi piši privat (sem delala nekaj let v Švici kot vodja kadrovske skužbe)

Anonimen -> razgovor za službo (20.9.2005 15:35:34)

uf.. zdej ste mi pa dale delo..

a pozna katera podjetje vepnet?!!? No, to je ta podjetje, kjer imam razgovor. Tko kot sem že napisala, se ukvarjajo z vzajemnimi skladi, nahajajo se v lj na trdinovi 4.. a katera ve kje je to??

Aleksandrin -> razgovor za službo (20.9.2005 17:25:45)

http://www.mrezakadrov.com/jobc.asp

Stran: [1]