bobek05 -> kdaj (bo)ste začele nakupovati? (20.9.2005 17:04:11)
|
Jaz sem začela dokaj hitro. Rodila sem v sredini junija (rok sem imela v zač. julija), sem pa imela jan. ali feb. že celo sobico doma in zmontirano. Pa tudi oblačilca sem začela hitro nabavljat, čeprav to včasih ni priporočljivo, ker mi imamo malega velikana in nam je s svojo hitro rastjo vse na glavo obrnil .. Je pa pametno vse ostalo prej nabavit - voziček, pa plenice, pa blazino za dojenje..
Iz svojih izkušenj ti lahko povem, da sem bila BLAZNO srečna, da sva vse že prej nabavla, ker sem bila v zadnjem tromesečju ful boga - pa ne v smislu, da bi bilo z mojim zdravjem kaj narobe, ampak mene je vse skupaj kar precej zdelalo - otekle noge, pa zgaga, pa križ me je bolel, pa spati nisem mogla, krči, komaj sem se še premikala.. skratka za nikamor nisem več bla, sem pa si ful želela biti pri vsem zraven in sem tudi bila..
Glede na letni čas, ti priporočam, da že kupiš kakšen bodi - z dolgimi rokavi.. S pajacki pa je tako - št. 56 smo mi imeli 14 dni (pri porodu je bil velik 50cm), sedaj je star 3 mesece in sem mu začela kupovat št. 74.. Po moje je boljše kupovat 2-delne komplete, ker pajacke hitro prerastejo, potem pa nogic ne more več stegnit..
|
|
|
|