Tamara81 -> RE: Avgustovke 2015 (13.12.2015 19:44:09)
|
Pozdravljene, Bluemarine ja, poznam to. Sploh pri prvi smo imeli enako. Čeprav pa smo imeli to srečo, da so nam v vozičku vse spale (tudi po tri ure ali še več) samo kaj, ko si ti tako izčrpana, da nimaš energije, da bi 3 ure vozičkala in ker se v mes doma nič samo ne postori - mar ne ?! Pozitivno pri tem je, da vse mine slej ko prej. Meni je bilo v pomoč, če sem našla kako "žrtev", ki mi je za kakšni 2 urici ali kaj takega vozičkala ta malo, med tem pa sem jaz počila ali kaj postorila. Sedaj, ko je relativno lepo vreme (res da so sicer temperature nizke, vendar spet ne toliko) dam ta malo v voziček, jo peljem naokoli, da zaspi in nato voziček parkiram pred hišo, pustim vhodna vrata (ali tista na teraso) odprta in ta čas kaj postorim. Ta male ne zebe, ker jo imam v kombinizonu, zimski vreči, pa še pokrito z dekico [sm=smiley36.gif] Včasih namesto vozičkanja uporabim tudi vožnjo z avtom, jo nato prestavim iz lupinice v voziček in jo pustim zunaj... Če jo zapeljem notri se ponavadi prej zbudi, kot če jo pustim zunaj. Takšno spanje (zunaj) baje prakticirajo tudi na Norveškem (v vrtcih). Ko smo ravno pri tem - ve katera za kakšno dobro elektronsko varuško, ki bi imela obe enoti "mobili" oz. na baterije? Joj strukla, drzita se in upam, da se kmalu vse uredi. Sladkorčica, to da imam 3 otroke (očitno) še ne pomeni, da sem "dost" pametna, da ne bi imela težav [sm=smiley36.gif] Res je sicer, da Oleovita še nismo probal (pri nobeni). Opažam pa zadnje dni, da imajo od ta male prdci in kakci drugačen vonj, kot so ga imeli prej. Je možno, da je to sedaj (po dobrih dveh tednih) šele efekt cepljenja za rotavirus? Ste ostale cepile proti pnevmokoku? Razlogi? Prijeten in čim manj stresen in neprespan teden vsem!
|
|
|
|