marelcaspelca -> RE: Avgustovke 2015 (7.12.2014 17:36:36)
|
Najprej čestitke vsem novim :) Sploh si ne predstavljam, kako težko je bilo se trudit tako dolgo za dojenčka, nama je sedajle po dobrih 6ih mesecih ratalo, v prvo je šlo pa prvi mesec. Moja najboljša prijateljica je zdej vmes že zanosila, mi je bilo malo zoprno.... No, odkar hodim na akupunkturo tudi jaz ne vem več, da sem noseča. Težka glava, pritisk, glavoboli, slabosti, bruhanje... vse se je umirilo :) Sem se pa že bala, da bo isto, kot v prvi nosečnosti.... Bruhanje na bruhanje, dehidracija, izguba teže, bolnica.... Zdej pa polna energije in se otroka veliko bolj veselim, kot v prvo v prvem trimesečju.... Takrat sem se pa spraševala, kaj mi je bilo tega treba.... je bilo že takrat začetek depresije, ki se je po porodu samo okrepila :( Ampak sedaj sem nazaj, vesela in zagnana jaz, s polno energije in volje, da dokončam to neumno diplomo po 3eh letih.... Punce, zdejle mi pomenite res veliko, ker se o nosečnosti razen z možem in najboljšo prijateljico ne morem še z nikomur pogovarjati.... Danes sem se med kosilom pri tašči nevede božala po trebuščku, me je moral moj opominjat :) Tako sem vesela [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|