_vijolica -> RE: Avgustovke 2015 (30.1.2015 9:16:47)
|
Hej, srečke nosečke! Evo še mene iz NS. Včeraj sva s partnerjem opravila pregled in je vse v najlepšem redu. Meli smo rezultat 1:4838. Pikica se ni pustila motit in je sladko spala, tko da smo jo mogli budit. Zabavno, kako se to potem obrača [sm=smiley1.gif] Med vsem tem obračanjem nam je pokazal tudi lulčka, tako da so fantje resno precej v vodstvu. Je pa rekla ginekologinja, da ni 100% in naj rajši ne kupujemo še Supermanovega ogrinjala... Prov nasmejali smo se med pregledom. U glavnem ful vesela[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Aja, pa še medtem ko je ginekologinja merla pikico je rekla, da je malo večji otrok glede na predvideni datum poroda, tako da mi je prestavla PDP na 03.08.2015. Moja ginekologinja mi ga je pa napovedala na 07.08.2015. Pomoje ne bo ne eno ne drugo. [sm=smiley36.gif] Ful ste pridne in prijazne s temi nasveti za vozičke. Midva si bova verjteno ogledala kakega pri naših trgovcih potem, ga bova pa naročila prek spleta na kakšni nemški strani... Včeraj sva šla po pregledu od navdušenja kar malo v Pikapolonico pokukat.. In sva testirala vozičke :) Aja, katera že dodaja na facebook? Lepo bi prosila, če lahko dodate še mene. Kako lepo je, ker sneži pa še trebuške mamo! Lep dan vsem avgustovkam... Veliko se smejte!
|
|
|
|