MiniOlivia -> RE: Avgustovke 2015 (14.1.2015 11:23:48)
|
Pozdravljene! Jst prihajam spočita iz enotedenskega dopusta v toplicah, kopat se nisem upala, je pa hčerkica zato uživala še za mene. [sm=smajl.gif] Pri meni se situacija še prav nič ne umirja, še vedno mi je slabo, ne paše mi jest, jedla bi samo junk food in pila Coca Colo, prej sem jedla zelo zdravo in pila samo vodo. Ej, kot da se mi telo posmehuje, no! [sm=smiley36.gif] Tudi jst sem imela glivice. G mi je ko sem bila prvič na pregledu, v šestem tednu, naredila bris (ker ga že 3 leta nisem imela) in mi je na naslednjem pregledu povedala, da imam glivice, sama sem opazila le zelen izcedek. Dobila sem svečke in kremico Daktarin. Sem pa tudi jaz potem (tako kot še ena tu na forumu) opazila 3-4 dan jemanja svečk rdeče nitke med belim izcedkom. Klicala sem sestro in mi je rekla, da je to prav gotovo zaradi svečk, ko so se raztopile mi je verjetno kakšna kapilarica počila. Naslednji dan se je umirilo. Tako, da tiste, ki imate glivice le povejte, če vam niso našli na urinu/brisu, da vam predpiše svečke, da se to pozdravi. Je pa to zaradi hormonov in je zelo pogosto v nosečnosti. Lep dan vam želim in tudi jst upam, da se nam Polhek kmalu javi z dobro novico! [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|