ronja
|
Naša država pa ni tam kjer je zarad seksa, verjemi. Se strinjam, ne zaradi seksa, ampak ker drug drugega j* . Pa ne učitelji in ravnatelji. Kaj si mislim o vsem skup? - meni se smilita, v vsakem primeru. To je njuna stvar! - o resničnosti posnetka nimam pojma, nisem ga pogledala in ga ne mislim, to ni moja stvar - o tem, da so dali zadevo na splet - to se mi zdi grozno! Ste pomislili, da lahko posnamejo tudi kogarkoli od nas skozi okno? Pa čeprav bi bilo z lubijem in doma in čeprav se mi ne zdi seks (tudi oralni) nič nespodobnega in me ni sram zato, še vedno si ne bi želela, da ti posnetki krožijo po speltu. - ravnateljeve/učiteljeve kompetence se res ne bi smele merit po tem, s kom in kje spi. PS: na delovnih mestih se spozna precej parov - mislite, da so na svoj prvi poljub ali karkolipač čakali vedno do konca delovnega dne? Meni se to ne zdi noben tak grozen greh, pa tudi zaradi enega seksa se mi zdi, da ne bo poučevanje nujno trpelo (razen če ju posnamejo, v tem primeru verjamem, da imata oba pekel, pa če sta gor onadva ali pa ne). Kar se časa tiče: mogoče pa nista šla na malico in je šlo to v ta čas, ne bi tu dlakocepila. Če torej ni bil on na posnetku, zakaj dopušča možnost, da obstaja možnost avtentičnosti posnetka? Petea, po moje se preveč obešaš na besede, v taki situaciji bi vsak bil zmeden. Pa točno to se mi niti ne zdinenavadno - če veš, da posnetek ni pravi, komot zatrdiš, da če se izkaže, da je, boš odstopil. ta, ki je posnetek objavil, naj ''moli'', da ne ugotovijo kdo je to bil....čez 10 let bo iskal službo in ga bo delodajalec malo poguglal....jaz take osebe verjetno ne bi zaposlila... Hehe, mojamura, le kaj počneš ti med službenim časom?:D Hec, jaz tudi ne bi zaposlila takega.